Žena jača od svega: Milena Radulović suočila se sa Mikom Aleksićem, dostojanstvo nema cenu

23. новембар 2023.

| Tamara Roksandić
Hrabra i nepokolebljiva!

Milena Radulović pre nepune tri godine rešila je da progovori o traumi koja joj se dogodila u tinejdžerskim danima.

Naime, optužila je svog nekadašnjeg učitelja glume za silovanje, a osim nje još sedam devojaka prijavilo je čuvenog profesora glume za isti zločin. Danas je nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću a na ovom ročištu optuženi je imao pravo da žrtvi postavlja pitanja.

Suđenje Miroslavu Aleksiću

Ata images

Glumici su i ovog puta podršku pružali roditelji, partner Ognjen Janković i mnogobrojne kolege i prijatelji, među kojima su bili i Jelisaveta Seka Sablić, Vaja Dujović i Mia Bjelogrlić.

Suđenje Miroslavu Aleksiću

Ata images

Danas je za Milenu posebno težak dan jer se konačno oči u oči suočila sa najvećom životnom traumom koju nosi. Na licu nije skrivala bol i tugu, ali je čvrsto rešena da pravda pobedi, te je sve stoički podnela.

Kako je Milena Radulović postala heroina našeg doba

U totalno crnom autfitu glumica se pojavila u zakazano vreme na sudu, držeći za ruku dečka, dok su iza njih bili njeni roditelji, Stevan i Aleksandra.

Kako prenose domaći mediji, današnje suđenje Miroslavu Aleksiću trajalo je nekoliko sati, a glumica je  na sva njegova pitanja odgovarala kratko i sažeto.

Suđenje Miroslavu Aleksiću

Ata images

Glumica je otkrila da joj je Aleksić nebrojano puta pretio njenom sramotom, do detalja je opisala momenat silovanja.

Kako je otkrila, bila je na individualnom času jer se pripremala za prijemni ispit, a kada se gnusni čin dogodio, nije znala šta da radi.

Novi dečko Mileni Radulović vratio veru u ljubav, dobro ga poznajete (foto)

Na ovom ročištu Aleksić je više puta opomenut da spusti ton kada postavlja pitanja oštećenoj s obzirom na to da je imao autoritativan stav.

– Pretili ste mi i govorili kad počnete da me bijete da će svi aplaudirati, da mi niko neće verovati, da to nije priča za mamu, tatu, ni drugarice.

Suđenje Miroslavu Aleksiću

Ata images

Prvo ste bili pedagog, a onda silovatelj i zlostavljač. Molila sam vas da to ne radite, gledali ste me kako venem i uživali u tome – navela je Milena.

Izvor vesti: Kurir.rs

Izvor slike: Ata images

Nastavite da čitate