Novi dečko Mileni Radulović vratio veru u ljubav, dobro ga poznajete (foto)

21. septembra 2023.

| Milena Jeremić
Nakon teškog perioda glumica Milena Radulović ponovo ima osmeh na licu

Pre nekoliko dana nastavljeno je suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, a glumica Milena Radulović je ispred u Palate pravde stigla u pratnji Ognjena Jankovića, reditelja i frontmena Beogradskoj sindikata.

Novi dečko Milene Radulović odmah je dospeo u prvi plan.

dečko milene radulović

Ata Images

Milena i Ognjen već nekoliko meseci uživaju u skladnoj vezi, pišu domaći mediji, a svoju ljubav vešto su čuvali od radoznalih pogleda.

 

Dečko Milene Radulović stigao sa njom na suđenje 

 

Podsećanja radi, novi dečko Milene Radulović je u junu 2022. godine stavio tačku na brak sa voditeljkom Bojanom Janković.

Nakon sporazumnog razvoda Ognjen je ostao u odličnim odnosima sa suprugom koja mu je tokom zajedničkog života podarila dvoje dece – Zoju i Iskru.

dečko milene radulović

Ata Images

Ognjen je i sam dete razvedenih roditelja, ali su njegovi roditelji bili primer da je bolje dobar razvod nego loš brak. Oduvek je imao zdrav odnos i sa ocem i sa majkom posle razvoda.

 

Kako je Milena Radulović postala heroina našeg doba

 

„Imam dve ćerke, Zoju i Iskru. Drugo dete sam dobio posle “Survajvera”. Iskra ima dara i želi da trenira fudbal, pa smo otišli da je upišemo na fudbal u FK Dorćol, kod Miće Sovtića. Pored sporta, svira i violinu.

Zoja je već prava devojka. Trenira odbojku i mislim da će u tom sportu biti veoma uspešna. Ona je kreativna duša. Važno je decu vaspitati i pričati s njima. Više sam naučio od svoje dece nego od starijih“, ispričao je jednom prilikom Ognjen.

Izvor vesti: Milena Jeremić

Izvor slike: ATA Images

Nastavite da čitate