1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Popularne boho haljine sakrivaju...

Popularne boho haljine sakrivaju višak i kao stvorene su za leto 2024.

10. мај 2024.

| Miljana Momirović
Zara, Mango, Stradivarius...

Bilo sa patikama, sandalama i espadrilama, boho haljine su najpoželjniji modni komad za leto.

Kada temperatura premaši 20°C, poželim da nosim isključivo haljine, a boho stil, koji je dominirao na Nedelji mode, se i te kako uklapa u svaku estetiku, pa i moju minimalističku. Razlog zbog čega su tako tražene je njihova beskompromisna udobnost i svestranost. Ipak, boho haljine su, bez obzira što ih često nosim uz patike, i te kako elegantne i ženstvene.

Donosimo vam praktične ideje za stilizovanje, kao i najbolje modele koji su dostupni kod nas.

Šta su boho haljine?

Zahvaljujući svojim karakteristikama, prepoznatljivom stilu i udobnosti, boho haljine osvajaju modni svet sezonama unazad. I to sa bezbroj dobrih razloga:

Prozračne su i lagane: Boho haljine su izrađene od prirodnih materijala poput pamuka i lana, zbog čega su idealne za tople letnje dane.

Lepršave i slojevite: Zahvaljujući ručnim vezom, perlama i resama kojim su ukrašene, ove haljine su veoma autentične.

Brojni krojevi: Dostupne su u raznim krojevima, od maxi do midi i mini dužine.

Širok izbor boja i šara: Od zemljanih tonova do živopisnih boja i motiva, boho haljine su savršeni izbor za izražavanje ličnog stila.

Kako se stilizuje boho haljina?

Jedna od glavnih prednosti boho haljina je njihova svestranost. Besprekorno se uklapaju kako za opušteni, tako i za elegantni stil. Za ležerni izgled uparite boho haljne sa sandalama ili espadrilama. Ukoliko želite da postignete sofisticirani izgled, sandal-cipele i blejzer su dobra opcija. Na kraju, haljine u boho stilu su kao stvorene za festivale. Jednostavno ukrasite stajling nakitom, cvećem u kosi i efektnom torbicom.

Najbolje boho haljine za leto

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate