1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Mini haljine podmlađuju –...

Mini haljine podmlađuju – ali samo ovi modeli

16. мај 2024.

| Miljana Momirović
Idealan izbor za žene u četrdesetim godinama.

Večiti simbol privlačnog izgleda, mini haljine će učiniti da izgledate mlađe. Pravi model i kombinacija će osvežiti stil i naglasiti figuru u svakoj prilici.

Kada se dobro osećate u svojoj koži, to se vidi. Mini haljine mogu podići samopouzdanje jer podmlađuju, pristaju svakom tipu građe i često su veoma udobne. Postoji bezbroj različitih stilova zbog čega su ove haljine prilično svestrane: mogu biti ležerne ali i elegantne. U zavisnosti od preferencija i prilike, otkrijte modele u kojima ćete izgledati mlađe.

Mini haljine

Košulja-haljine

Klasična košulja-haljina u mini dužini je bezvremenski modni komad koji će izgledati privlačno u svakoj prilici. Stilizovana sa parom ravnih sandala ili patikama, doprinosi ležernom ali mladolikom izgledu.

košulja-haljine

Alberta Ferretti

Mini haljine sa kaišem

Kada su u pitanju mini haljine za leto 2024. godine, modeli sa kaišem su u trendu, a istovremeno mogu izdužiti figuru i suziti struk. Takve haljine donose veliku dozu stila i kombinuju se kako se ravnim, tako i sa cipelama na štiklu.

Mini haljine sa kaišem

Michael Kors

Mala crna haljina za leto

Letnji meseci se mogu činiti kao stvoreni za eksperimentisanje sa stilom ali mala crna haljina ostaje neprevaziđeni izbor koji podmlađuje. Besprekorni model se lako može upariti uz bele patike ili sandale za otmeni izgled gde god da se uputite.

Mala crna letnja haljina

Gucci

Kožne mini haljine

Istina je da su midi dizajni sinonim za eleganciju, ali kožne haljine u mini dužini takođe imaju svoj šarm. Naročito čipkasti, laneni ili kožni komadi koji evociraju mnogo prefinjeniji i manje ležerni stil.

Kožne mini haljine

Hermes

Romantične haljine u mini dužini

Na kraju, ako tražite mini haljinu koja podmlađuje, onda je ovo za vas. To je model sa romantičnim naborima koji će biti tajna uspeha za posebne prilike. Kombinujte je uz baletanke da dodatno poboljšate njenu ženstvenost.

haljine u mini dužini

Chanel

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight, Grigorev_Vladimir/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate