1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najbolje bele patike za...

Najbolje bele patike za 2024. koje izgledaju skupo

28. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Elegantni i sportski modeli.

Ne samo da su superjednostavne za stilizovanje, već su bele patike zaista bezvremenske. Dobar par nikada neće izaći iz mode, a ovi modeli su aktuelni.

Činjenica je: ko postoji jedan par obuće koji vam je potreban, onda su to bele patike. U nastavku pogledajte najpopularnije modele za proleće/leto 2024. godine.

Najbolje bele patike za 2024.

Bez obzira da li ih stilizujete sa haljinom ili teksasom, ovakve bele patike vas nikada neće izneveriti. Ako želite da opravdate kupovinu koliko često ćete ih nositi, nema sumnje da će postati omiljeni par obuće jer ih možete kombinovati uz gotovo sve boje i stilove. Izdovojili smo najbolje modele u sportskog ali i elegantnoj varijanti.

Sportske patike

Ukoliko vodite aktivan život, bilo da se bavite fizičkim aktivnostima ili često zateknete sebe kako jurite po gradu, sportske patike su za vas. Ali ne zavaravajte se da su pogodne samo za trening. Zahvaljujući tome što su dostupne u različitim stilovima, bele patike će se lako prilagoditi različitim modnim ukusima. Iako se čini da su namenjene samo ležernim odevnim kombinacijama, bez problema ih možete stilizovati uz pantalone, plisirane suknje, pa čak i haljine.

Elegantne bele patike

Elegancija se nekako podrazumeva uz bele patike, posebno ako su u pitanju ženstveni modeli.Ove patike često kombinuju kvalitetne materijale poput kože sa sofisticiranim dizajnom, često imaju tanje đonove i čistije linije kako bi se postigao otmeni izgled. Takve bele patike su odličan izbor za svakodnevne odevne kombinacije kada želite udobnost, ali i sofisticiranost.

 

Na kraju krajeva, sa minimalističkim belim patikama nikada nećete pogrešiti. Jednostavno možete uskočiti u njih pre izlaska iz doma, a da se ni ne pogledate u ogledalo jer se, bez sumnje, dobro kombinuju uz sve.

Izvor slike: Alones Creative/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate