1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Bezvremenska obuća za proleće...

Bezvremenska obuća za proleće 2024. – sve se vrti oko ovih 5

01. март 2024.

| Miljana Momirović
Ove modele nose žene sa stilom.

Nikada nije previše cipela, zar ne? Ali ako moramo da biramo, obuća za proleće 2024. se svodi na ovih pet modela koji bi svaka dama poželela da ima.

Istina, bilo bi savršeno preplaviti cipelarnik najrazličitijim modelima. Ako želite da ove sezone budete na vrhuncu modnih trendova, onda vam nije potrebno mnogo. U nastvaku pogledajte koji su bezvremenski modeli obuće.

Bezvremenska obuća za proleće 2024.

Dobro promišljena, minimalistička ali bezvremenska kolekcija obuće je mnogo efikasnija nego preplavljenost modelima koji nisu nosivi. Bez daljeg odlaganja, ova obuća za proleće 2024. godine dominira.

Patike

Ne može se poreći važnost patika u kolekciji obeće. Bez obzira da li ih nosite sa pantalonama u kancelariji ili ćete ih upariti sa omiljenim farmerkama za izlazak, ovaj udoban par obuća je prosto bezvremenski. Ima smisla da kada birate model obratite pažnju da pristaju uz većinu garderobe. Iz tog razloga, ovog proleća dominiraju bele patike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jordan (@cupofjordy)

Baletanke

Davno su prošli dani kada su baletanke bile antitrend obuća. Ponovo su postale popularne prošle sezone, a u 2024. godini su jedan od bezvremenskih modela koji zaslužuju stalno mesto u kolekciji. Uvek je prava poslastica kada se nešto što je klasik smatra trendom, a tako se i sa baletankama. Od mrežastih modela do Mary Jane baletanki, sigurno ćete pronaći adekvatan model.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abelyn (@abelynalexa)

Obuća za proleće 2024. – Štikle

Bez obzira što niste ljubitelj štikli, gotovo je neizbežno da će u 2024. godini biti prilike da ih nosite. Umesto da kupujete model za modelom u skladu sa odevnom kobminacijom, uložite u kvalitetan par štikli u kojima će vam biti udobno. Možete se odlučiti za neutralnu boju koja pristaje uz većinu odevnih komada i možda ih budete nosili češće nego što mislite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexis Barber (@alexisbarber)

Ravne sandale

Istina, obuća za proleće 2024. nije potpuna bez para sandala za kojima možete posetnuti u svakoj prilici. Bez obzira da li više volite par sa kaišićima ili onaj koji možete da ostavite pored vrata i samo navučete, važno je da se odlučite za par koji je dovoljno udoban da provedete ceo dan u njima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by REMONIA | Content Creator (@rem0nia)

Loaferice

Od kancelarijskih dana do popodneva provedenog u lutanju po gradu, par loaferica ili mokasina je savršena obuća za proleće 2024. kada želite da izgledate šik. Pristrasni smo prema onim modelima sa jakim đonom koji su izdržljivi, pogodni za 10.000 koraka i unose poslovni stil u odevnu kombinaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelsey Kotzur (@kelseykotzur)

Ovi modeli obuće pogodni su za gotovo svaki događaj koji možete očekivati tokom proleća i leta, pa ne bi bilo loše da što pre upotpunite svoju kolekciju.

Izvor slike: Iryna Sukhenko/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate