1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najveći modni trendovi sa...

Najveći modni trendovi sa Nedelje mode u Njujorku 2024.

19. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Mob wife dominira i na modnim pistama.

Iz prve ruke vam donosimo koji su najpopularniji modni trendovi viđeni na Nedelji mode u Njujorku 2024. godine.

Neki trendovi su se već izdvojili, poput mob wife stila, dok su drugi samo unapređeni, kao što je providni trend. Bez daljeg odlaganja, pogledajte o kojim trendovima je reč.

Modni trendovi sa Nedelje mode u Njujorku 2024.

Da biste se otkrili koji su najpopularniji modni trendovi u ovom trenutku, nastavite da listate. Možda će vas navesti da preispitate odevne kombinacije za proleće jer u u nastavku vas čeka direktan izveštaj sa Nedelje mode u Njujorku 2024. godine.

Mob wife modni trend

Verovatno ste već čuli da je mob wife ili žena mafijaša među najpopularnijim modnim trednovima za 2024. godinu. Kako na TikToku i crvenom tepihu, tako i na revijama prestižnih modnih trendova, mob wife su pravi luksuz bez izvinjenja.  Krzno, perje, animal printovi: sve u svemu – preterivanje je mantra ovog modnog trenda, bilo da se radi o večernjim haljinama, jaknama ili aksesoarima.

mob wife modni trend

Modni trendovi: Oštri krojevi

Oštri krojevi i dramatične siluete bile su u izobilju poslednjih sezona sa tihim luksuzom, korporativnim trendovima iz 80-ih i kancelarijskim sirenama. U narednoj sezoni, čini se da će se ovi modni trendovi nastaviti. Naramenice, svilene tknanine i ženstveni izgled su dominirali na Nedelji mode u Njujorku jer su, kako kažu, jednostavna prečica za samopouzdanje.

modni trendovi nedelja mode 2024

Providni trend

Već smo viđali prozirne modne komade tokom čitave 2023. godine ali ove sezone se čini da providni trend odlazi korak dalje. Čini se da se gotovo svaki modni dizajner poigrao sa minimalističkim komadima koji otkrivaju telo, pa čak i bradavice. Spajanje tamnih boja i prozirne tkanine dominira na Nedelji mode u Njujorku.

providni modni trend

Upečatljivi modni komadi

Od bljeskova crvene boje do maksimalizma, ovaj modni trend je sasvim jasan: sve je u privlačenju pažnje. Ipak, ova sezona pruža ubedljiv argument da praktičnost ne mora da znači žrtvovanje stila. Iako su opečatljivi, ovi modni komadi su nosivi i udobni, a u isto vreme efektni.

modni trendovi 2024ajveć

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate