1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najveći beauty trendovi sa...

Najveći beauty trendovi sa Nedelje mode u Njujorku 2024.

15. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Od frizura do šminke.

Pogledajte iz prve ruke koji su najupečatljiviji beauty trendovi koji su viđeni na Nedelji mode u Njujorku 2024. godine.

Ulični stil u Njujorku ističe kako se najuticajnije figure u modnoj industriji zapravo šminkaju i kakve frizure nose. Posebno ove sezone, neke od trendova, poput pletenica i šminke iz devedesetih, viđamo svuda, pa čak i na popularnim lepoticama.

Beauty trendovi sa Nedelje mode u Njujorku 2024.

Da biste se otkrili koji su najpopularniji beauty trendovi u ovom trenutku, nastavite da listate. Možda će vas navesti da preispitate i svoju boju kose jer u u nastavku vas čeka direktan izveštaj sa Nedelje mode u Njujorku 2024. godine.

Pletenice

Na Nedelji mode u Parizu videli smo mašne koje su pronašle svoju ulogu čak i u frizurama. Njujork je nastavio sa ovim romantičnim trendom, pa su svuda bile male pletenice od prednjih pramenova kose.

pletenice nedelja mode frizura

Šminka za oči

Možda smo svi pomalo očekivali mob wife trend na Nedelji mode ali kako se čini, svetle senke za oči u plavoj i roze boje su preuzele šminku žene mafijaša.

senka za oči beauty trendovi

Olovke za usne

Šminka iz devedesetih se vraća – i to niko nije porekao. Na ovogodišnjem Uličnom stilu u Njujorku je to i potvrđeno. Poznate lepotice nosile su tamnu olovku za usne u braon ili crvenoj boji, a ruž za usne nekoliko tonova svetliji od olovke.

Boja kose

Među najpopularnijim bojama za kosu koje su viđene na Nedelji mode u Njujorku 2024. je i roze boja kose. Ukoliko potpuno roze kosa nije vaš stil, ombre farbanje ili pramenovi takođe izgledaju prilično laskavo.

boja kose beauty trendovi

Beauty trendovi: Bob frizure

Nedavno je mikro bob ponovo dospeo u žižu javnosti nakon što je Zendaja pokazala novu frizuru. Istina, sa bob frizurama nema greške ali blunt bob je dominirao na Nedelji mode.

bob frizure nedelja mode

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate