1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Kako se šminka žena...

Kako se šminka žena mafijaša?

16. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
3 koraka do mob wife izgleda.

Tamna senka za oči, svetle usne i volumen kose. Nije ni čudo što žena mafijaša preuzima trend tihi luksuz koji je do sada dominirao.

Iako se na prvi pogled može činiti da esetika žena mafijaša ili mob wife romantizuje kriminal, to nije u potpunosti tačno. Influenserke, poznate lepotice i manekene su samo inspirisane njihovim zavodljivim izgledom.

Kako se šminka žena mafijaša?

Prilično smo umorni od estetike clean devojke i svedenog izgleda u stilu „šminke bez šminke“. Hajde da otkrijemo najkontroverzniji trend za šminkanje u 2024. godini.

Baza

Osnova šminke mafijaške žene je mat koža bez ni najmanje blistavosti. Zato počnite sa puderom koji će ujednačiti ton i sakriti nesavršenosti. Ukoliko nešto eventualno ostane neprekriveno, može se koristiti korektor za dodatnu pokrivnu moć.

Ostavite po strani rumenilo, jer žene mafijaša preferiraju izražene konture. Oštre jagodice možete postići uz pomoć kremastog proizvoda za konturisanje, a zatim bronzerom sa toplim podtonom istaknite ivice lica.

Šminka za oči

Sledeći korak je akcentna šminka za oči za koju će vam biti potrebna crna olovka i paleta senki u tamnijim nijansama. Iscrtajte ajlajner uz koren trepavica i ne zaboravite na vodenu liniju oka. Zatim sve lagano izblendajte i istaknite srebrnom ili belom nijansom unutrašnji ugao oka. Na kraju ne zaboravite da nanesete maskaru ili veštačke trepavice – ne možete preterati sa volumenom.

Žena mafijaša: Šminka za usne

Kada su u pitanju usne, imate nekoliko opcija. Prva je tamnobraon ruž za usne u kombinaciji sa providnim sjajem. Drugi izbor je kremasti ruž u boji trešnje ili vina. Koju god opciju da izaberete, nećete pogrešiti.

 

Izvor slike: Francois Durand / Stringer/GettyImagesEntertainment, Pascal Le Segretain / Staff/GettyImageEntertainment

Nastavite da čitate