1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Dženifer Lopez precrtala tihi...

Dženifer Lopez precrtala tihi luksuz – ovo je glasni luksuz

06. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Ma, kakav minimalizam!

Zvanično je: Maksimalizam će dominirati u 2024. godini. Glasni luksuz je sve glasniji, a sada je i Dženifer Lopez stavila tačku na tihi luksuz.

Šta je glasni luksuz?

Tihi luksuz je dominirao u 2023. godini – i to ne samo u svetu mode, već se proširio i na šminku, frizure, pa čak i uređenje doma. Ali kako najavljuju prestižni modni brendovi, trendovi se menjaju i tihi luksuz zamenjuje glasni luksuz. Već smo videli vraćanje boja i oštrijih silueta, oživljavanje (elegantne) logomanije i naginjanje ka dopamin trendu i maksimalističkom stilu? Naročito, u vreme kada nam fali svetlosti i razigranosti.

Ne mogu svi da iznesu ovaj trend ali čini se da Dženifer Lopez to radi bez greške.

Dženifer Lopez precrtala tihi luksuz

Može se reći da je Dženifer Lopez bila zauzeta početkom ove godine. Izgledala je neverovatno na Nedelji mode u Parizu, a nedavno je imala porodično druženje sa suprugom Benom Aflekom u Los Anđelesu. Ima li boljeg načina da se odmorite od uzastopnih radnih putovanja nego da se vratite kući? Ona nije samo to učinila, već je poslednji put viđena u jednoj od svojih najistaknutijih modnih era iz 2000-ih, a to je Jenni from the Block — i to na prilično zanimljiv način.

Kako izgleda glasni luksuz na Džej Lo način?

Glumica i pevačica primećena je na Menhetnu 1. februara kako nosi belu grafičku majicu ispod bež bunde. Bez obzira na krzneni kaput, svom stajlingu je pružila ležeran izgled uz pomoć sive trenerke, belog bejzbol kačketa i patika na štiklu – koje se takođe vraćaju u 2024. godini.

Čitav izgled daje energiju 2000tih, ali čitava odevna kombinacija je preskupa koliko i izgleda. Ona nehajno nosi ne jednu već dve dizajnerske torbe.

Pevačica oko struka nosi Valentino torbicu, a u ruci ogromnu Gucci torbu  sa monogramom, sa detaljima od žute kože i njenim imenom inicijalima na prednjoj strani. Tihi luksuz nikad nije ni bio na njenom radaru, ovo je glasni luksuz! Njen stajling dokazuje da se ona zalaže za hrabriji pogled na luksuzne modne brednove ove godine.

Ranije ove godine, Dženifer Lopez je imala nekoliko upečatljivih izgleda tokom Pariske nedelje mode u istom duhu. E, ako to nije bio glasni luksuz, onda ne znamo šta je!

Izvor vesti: marieclaire.com

Izvor slike: Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate