1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Dženifer Lopez u bombastičnom...

Dženifer Lopez u bombastičnom izdanju bacila Pariz pod noge

22. јануар 2024.

| Snežana Ilić
Latino diva bila je hodajući spektakl

Nižu se spektakli ovih dana u Parizu. Tek što se završila Nedelja muške mode počele su revije na kojima se predstavljaju haute couture kolekcije za sezonu proleće/leto 2024, a znak za start dala je kuća Schiaparelli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosy 💖 (@jennifer_jilo)

Nedelju visoke mode otvorile su i velike svetske zvezde, odnosno VIP gosti Doduše, ne na pisti, već iz famoznog prvog reda.

Džej Lo prošetala stajling iz budućnosti i ostavila svet bez daha

Od dana osnivanja, a to je bilo davne 1927. godine, Schiaparelli nudi nesvakidašnje, često i šokantne odevne komade inspirisane nadrealizmom, koji probijaju granice ljudske mašte i poimanja mode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Tako je bilo i na poslednjoj reviji, kojoj je, između ostalih, prisustvovala i Dženifer Lopez. Kako već tradicija nalaže, ispratila je događaj u kreaciji sa potpisom ove luksuzne kuće i samu sebe pretvorila u spektakl.

Dženifer Lopez u svojoj balerina fazi, da li vam se dopada?

Latino bomba nije morala mnogo da se trudi da bi izgledala bombastično. Dovoljno je bilo da se pojavi u skulpturalnoj oversajz beloj jakni sa stilizovanim laticama, koji je bio apsolutna zvezda stajlinga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosy 💖 (@jennifer_jilo)

Priču je upotpunila belom rolkom, crnim hulahopkama i fantastičnim cipelama, dok su final touch zadale wet look frizura i naočare neobičnog oblika sa pozlaćenim ramom i dodatnim obrvama.

Estetika čuvene modne kuće u punom sjaju. Velika Elza Skjapareli bila bi očarana.

Izvor slike: Presley Ann/Getty Images for LACMA