1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Zašto je Ben Aflek...

Zašto je Ben Aflek raskinuo sa Dženifer Lopez?

01. март 2024.

| Miljana Momirović
Potpuno neočekivano.

U dokumentarnom filmu The Greatest Love Story Never Told, Dženifer Lopez i Ben Aflek konačno su otkrili zbog čega su otkazali svoje venčanje.

Par se verio 2003. godine ali nekoliko dana pre ceremonije, objavili su raskid.

Ben Aflek i Dženifer Lopez na velikom platnu

Raskid Dženifer Lopez i Bena Afleka 2003. godine bio je iznenađenje. Iako su obnovili ljubav 20 godina kasnije, holivudski par zapravo nikada nije otkrio razlog otkazivanja venčanja. Upravo u domentarnom filmu The Greatest Love Story Never Toldotkrili su detalje ove priče.

Razlog raskida sa Dženifer Lopez

U leto 2002. godine, Dženifer Lopez, tek razvedena od Krisa Džada, započela je vezu sa Benom Aflekom, sa kojim se verila samo tri meseca kasnije. Čini se da je par nastavio romansu kao da nikada nije ni prestala. „Ben i ja smo raskinuli tri dana pre našeg venčanja“, priseća se Dženifer Lopez u novom dokumentarcu o njihovoj priči. „Planirali smo veliko venčanje i tri dana smo pali pod pritiskom“, dodaje ona.

Ben Aflek je rekao da je raskinuo zbog „ogromnog pritiska oko [njihovih] privatnih života“. Pod lupom sa svih strana, par je želeo da stavi tačku na svoju ljubav kako bi pronašli mir. Ali to je bila bolna odluka. „Sve te godine, bilo je zaista teško jer se nisam osećala kao da sam izgubila ljubav svog života, osećala sam se kao da sam izgubila najboljeg prijatelja kojeg sam ikada imala“, rekla je Dženifer Lopez.

Dženifer Lopez Ben Aflek

Danas se čini kao da je par srećniji nego ikada. Neretko se pojavljuju zajedno na događajima, a emocije se osete i preko fotografije. Ipak, Ben Aflek i dalje nema društvene mreže ali to ne sprečava Lopezovu da s vremena na vreme podeli zajednički video ili fotografiju na Instagram profilu.

 

Izvor slike: Mindy Small / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate