1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Odakle Dženifer Lopez inspiracija...

Odakle Dženifer Lopez inspiracija za novi film?

14. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Da nisu raskinuli, možda ne bi ni snimila mjuzikl.

Sinoć je prikazana premijera mjuzikla This Is Me…Now: A Love Story u kom glavnu ulogu igra Dženifer Lopez – i glumi sebe.

Dženifer Lopez i Ben Aflek na premijeri

This Is Me…Now: A Love Story je mjuzikl koji je u stvari i novi muzički album Dženifer Lopez. Filmski projekat uključuje zvezde poput Trevora Noa i Džejn Fonde, a ulozi glavne glumice je upravo Džej Lo.

Uoči Dana zaljubljenih, prikazana je premijera u sred holivudskog bioskopa. Dženifer Lopez i njen suprug Ben Aflek pojavili su se u sklađenom stajlingu i pred kamerama jedno drugom pokazali nežnost.

dženifer lopez ben aflek novi film premijera

S obzirom da snimanje nije teklo kako je planirala, Dženifer Lopez se prisetila koliko joj je u tim trenucima bila važna podrška supruga.

„Bila sam kao, ‘Ne pišem, ne radim ovo.’ On je rekao: ‘Ti radiš, pišeš, režiraš, produciraš, radiš koreografiju i sve druge stvari. Počni da koračaš u to, počnite da poseduješ malo onoga što jesi“, ispričala je ona.

Inspiracija Dženifer Lopez za novi film

Par se venčao u julu 2022. godine, malo više od godinu dana nakon što su ponovo pokrenuli svoju romansu. Prvi put su bili u vezi dve godine početkom 2000ih pre nego što su prekinuli vezu samo nekoliko dana pre njihovog venčanja 2004. godine.

Njihova obnovljena romansa inspirisala je veći deo režije filma, rekao je reditelj Dejv Mejers na konferenciji za novinare.

„Sve je proizašlo iz toga što mi je rekla bol koji je trpela, posebno bol kroz koji je prošla kada je raskinula sa Benom prvi put. Bilo je mnogo iskrenosti na tom prvom sastanku…“

Mjuzikl This Is Me…Now: A Love Story očekujemo 16. feburara.

Izvor slike: Monica Schipper / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate