1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Nova jakna za proleće...

Nova jakna za proleće koju nosi Dženifer Lopez očarava

20. март 2024.

| Miljana Momirović
E, ovo se zove spoj ženstvenosti i ležernog stila.

Istina je da su odevne kombinacije Dženifer Lopez uvek poželjne za ponoviti, a njena najnovija jakna za proleće će sigurno biti apsolutni hit.

Nije retkost da se glumica i pevačica pojavi u potpuno ležernom izdanju, kada je neobavezna prilika u pitanju, a na crvenom tepihu i te kako ume da zadivi. Pogledajte njen najnoviji stajling za košarkašku utakmicu.

Najnovija odevna kombinacija Dženifer Lopez

Pre nekoliko dana, fotografije Dženifer Lopez sa Benom Aflekom i njihovim 12-godišnjim sinom Semjuelom u Los Anđelesu su privukle mnogo simpatija. Porodica je sedela pored terena i gledala košarkaški tim Lakers kako igraju protiv Golden State Warriors-a. Prvi red je uvek u centru pažnje, a pevačica to dobro zna.

Kako izgleda odevna kombinacija Dženifer Lopez za utakmicu?

Negde između ležernog i sofisticiranog, ovaj stajling je idealan za proleće. Oversized  bela košulja, farmerke širokih nogavica i čizme sa visokim sjajem (i prilično visoka potpetica) su modni komadi koje je Dženifer Lopez ponela na košarkašku utakmicu. Ali fokusna tačka odevne kombinacije je njena jakna za proleće od tvida sa dodirom fantazije. Svetloroze Chanel torba zatvara ovaj stil i unosi još više ženstvenosti.

dženifer lopez prolećna jakna

Kako izgleda popularna jakna za proleće?

Jakna za proleće koju nosi Dženifer Lopez je ljubav na prvi pogled. Pored toga što se besprekorno uklapa u brojne stajlinge, ovakav model je bezvremenski i služi kako za dnevne, tako i za večernje prilike. Od čvrstog tvida ali sa kragnom, ova jakna za proleće se jednostavno stilizuje i za ležerne i za elegantne izlaske.

dženifer lopez jakna za proleće

 

Izvor slike: Sean M. Haffey / Staff/GettyImagesEntertainment, Theo Wargo / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate