1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Efektne prolećne odevne kombinacije...

Efektne prolećne odevne kombinacije 2024. sa Nedelje mode

15. март 2024.

| Miljana Momirović
Šta je bolje od modne piste? Stajling koji zapravo može da se nosi u svakodnevnom životu.

Već znamo šta će nositi žene sa stilom ove sezone. Izdvojili smo najpoželjnije prolećne odevne kombinacije 2024. u koje će svi gledati.

Izvan revija tokom Nedelje mode, postoji i ulični stil u kom cvetaju lični izrazi zvanica. Istina je da što efektniji stajling nosite, to ćete više prikupiti pažnje fotografa i prolaznika. I prolećne odevne kombinacije 2024. su to i dokazale.

Prolećni modni trendovi pozivaju se na bezvremenske krojeve, ali takođe integrišu uzbudljive obrte. Nastavite da listate i inspirišite svoje stajlinge za novu sezonu.

Prolećne odevne kombinacije 2024. sa Nedelje mode

Nitne i ringlice dominiraju

Širom Nedelje mode, i u Njujorku, Milanu, Parizu, srebrni detalji, pa i odevne kombinacije su bile dominantne. Mnogi su pokazali svoje modne komade sa nitnama, a posebno ringlicama na torbama, cipelama, jaknama. One pružaju malo oštrine ležernim odevnim kombinacijama.

nedelja mode prolećne odevne kombinacije

Čudni stilovi džempera

Džemperi su bili stilizovani na sve moguće načine – i kao šal, prebačeni preko tela, čak i u ruci ili preko drugog džempera. Jedan od najpopularnijih trendova koji su viđeni bio je upravo džemper prebačen preko tela. Ovo je fantastičan primer prolećne odevne kombinacije jer unosi teksturu u basic stajling, a ujedno je i dobar način da ostanete zagrejani u prelaznom periodu.

kako stilizovati džemper za proleće

Ženstvene prolećne odevne kombinacije

Glamurozni stajling nikada ne izlazi iz mode. Pored ženstvenih krojeva, odevni komadi od tvida, kontrastni ukrasi i biseri su sve što želimo ovog proleća. Nema boljeg trenutka da uložite u klasičan blejzer od tvida ili buklea koji ćete stilizovati uz upadljiv nakit.

ženstvene odevne kombinacije

Ravna obuća za proleće

Iako biste mogli očekivati da će sandal cipele biti favoriti Nedelje mode, istina je da su baletanke kao stvorene za prolećne odevne kombinacije. I klasični modeli i Mary Jane baletanke su preplavile ulice. Često su viđene stilizovane uz (crvene) čarape ili najlonke.

ravna obuća za proleće

Kožne jakne i kaputi

Kožne jakne su preuzele bomber jakne i klasične blejzere. Dugi kaputi, kratke jakne, pa čak i haljine su nebrojeno puta viđene tokom Nedelje mode.

prolećne odevne kombinacije

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate