1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Efektni prolećni modni trendovi...

Efektni prolećni modni trendovi 2024. u koje će svi gledati

04. март 2024.

| Miljana Momirović
Već se zna šta će privući pažnju.

Da bi odevne kombinacije privukle pažnju, moraju biti efektne. Iz tog razloga, prolećni modni trendovi 2024. su u moćnom znaku i već dominiraju.

Direktno sa Nedelje mode prenosimo izveštaj trendova koji se najviše nose i predviđaju potpuni hit za proleće/leto 2024. Listajte dalje da ih otkrijete.

Prolećni modni trendovi 2024.

Nakon duge zime, koja nas je na trenutke iznenađivala prolećnim temperaturama, stižu prolećni modni trendovi 2024. koje smo toliko čekali. Prošli su dani slojevitog oblačenja i, konačno, vreme je za nešto novo. U nastavku pogledajte za kakvim modnim komadima će se mnogi okrenuti.

Svetloplava boja

Boja godine može biti Peach Fuzz, prema Pantone, ali svetloplave nijanse su dominirale pistama za proleće/leto 2024. godinu. Pastelne boje za proleće nisu novi modni trend, ali im nešto u toj mekoj, nebeskoplavoj boji koja deluje kao metafora za kraj zime.

Stella Mccartney 2024

Metalik modni komadi

Metalik je bio prihvaćen od strane prestižnih modnih brendova u poslednjih nekoliko sezona, ali zlatni tonovi je zadržalo status prvog mesta. Dok će srebrna nastaviti da pokušava da je zameni, zlatna boja jednostavno pleni luksuzom – i to niko ne može da porekne.

Ralph Lauren 2024 modni trendovi

Poslovni stil

Prolećni modni trendovi 2024. podižu kancelarijski stil na viši nivo jer su nakon Nedelje mode mnogi poželeli da ga nose i van radnog vremena. Opušteni, predimenzionirani blejzeri stilizovani su sa majicama i šortsevima, a olovka suknja je bila uparena sa duksom. Kombinujući kontrastne kombinacije, poslovni stil dokazuje da je dobar za mnogo više od uobičajenog 9-5.

Jil Sander 2024 modni trendovi

Providni modni komadi

Providni trend je jedan od najpopularnijih prolećnih modnih trendova 2024. godine. Iako su do sada uglavnom bili rezervisani samo za pistu i crveni tepih, providni modni komadi će se konačno naći i na ulicama. Ovog proleća, koža je u igri.

Herrera 2024 modni trend

Prolećni modni trendovi 2024. – Ruže

Posle godinu dana otkako su postale ultrapopularne, nije iznenađenje da ruže dominiraju i u 2024. godini. Od suptilnih do pravih ruža, ovaj ženstveni detalj dozvoljen je u svim svojim obilicima. Jednostavno vrište proleće, možda su zato i tako neodoljive.

Rocha modni trend 2024

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate