1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najpopularnije boje za proleće...

Najpopularnije boje za proleće 2024. prema modnim dizajnerima

29. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Zaboravite na Barbiecore.

Očekivali biste jarke nijanse koje su nemoguće za stilizovanje ali boje za proleće 2024. su tako meke, prigušene i skoro neutralne. Stvorene su za svaki dan.

Iako kalendar tvrdi drugačije, prolećni modni trendovi su već aktuelni. Međutim, integrisanje istih sa piste u kancelariju nije uvek izvodljivo. Međutim, ne i ove godine.

Najpopularnije boje za proleće 2024.

Boje za proleće 2024. su primetno odstupili od Barbiecore trenda koji je dominirao tokom prošlogodišnje sezone. Otkrili smo da su pastelni tonovi — kao što su lila, boja putera i svetloplava — na vrhuncu. Ipak, dominiraće i živahne nijanse, kao što je boja breskve koja je tako osvežavajuća, energična i podmlađujuća narandža.

Bez daljeg odlaganja, otkrijte najpopularnije boje za proleće 2024. godine.

Svetloplava

Od modne piste do uličnog stila, ovog proleća ćete videti svetloplave nijanse kako zapljuskuju. Pomislite na bebiplava odela, pa čak i na kravatu za boemske vibracije. Bottega Veneta je ispoštovala vrhunskim kreacijama sa svetloplavim detaljima koji su virili ispod haljina sa resama, a Fendi je zadržao jednostavnim sa elegantnim slip haljinama i izrezima.

Bottega Veneta najpopularnije boje 2024

Boje za proleće 2024. – Tamnosiva

Moda nije uvek bila ljubazna prema sivoj boji. Modni urednici su istorijski označili tamnosivu kao dosadnu, posebno kada se nosi u monohromatskom stilu. Ali najpopularnije boje za proleće 2024. dolaze u odbranu, predstavljajući je kao oštru i dinamičniju nego što se misli. Prada odela su jedan od najjačih primera.

Prada modni trend boje 2024

Boja breskve

Za mladalačku alternativu pastelima, boja breskve može biti izuzetno raznovrsna. Nijansa zalaska sunca prirodno se uklapa u večernj haljine, pojavljuje se sa delikatnim detaljima čipke i senzualnim satenima širom modnih revija. Prikladana je i za ležernije prilike. Fendi haljina je vrhunski primer narandžaste boje u opuštenijim siluetama.

Fendi 2024 najpopularnije boje

Boja putera

Neke nijanse imaju efekat o kojem ne morate previše razmišljati. Žuta je odličan način da unesete boju u svoju garderobu. Nijansa je praktično sinonim za proleće, a prestižni modni brendovi to potvrđuju. Kod Bottega Veneta, Loewe i Jacquemus, žuta boja je skoro postala puterasta – i izgleda neverovatno.

Jacquemus

Boje za proleće 2024. – Lila

Možda najdemonstrativnije od prolećnog pastelnog preuzimanja bile su lila nijanse širom Njujorka, Londona, Milana i Pariza. Carolina Herrera je predstavila svilenkaste haljine i džempere, a ni kolekcija Michael Kors nije ostala imuna.

Carolina Herrera lila boja

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate