1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako stilizovati kaput i...

Kako stilizovati kaput i džemper – ali kao sa Nedelje mode?

15. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
4 načina da podignete odevnu kombinaciju na viši nivo.

Nedelja mode diktira modne trendove, a apsolutni hit u 2024. biće potpuno nekonveniconalan stil. Hajde da vidimo kako stilizovati kaput i džemper, prema modnim ikonama sa Nedelje mode u Njujorku.

Iako modeli kaputa i džempera nisu nešto što do sada nije viđeno, njihovo stilizovanje su nešto na šta vredi obratiti pažnju, ako želite da ostavite utisak žene sa stilom.

Kako stilizovati kaput i džemper?

Već su se viđali trzaji ovog modnog trenda prošle sezone. Međutim, ove sezone na Uličnoj modi za jesen/zimu 2024. novi način stilizovanja je svuda. Nema sumnje da će se trend početi razvijati još tokom proleća kada će mesto kaputa i džempera preuzeti jakna i majica dugih rukava.

Ulični stil u Njujorku: Kaput i džemper

Modni influenseri i poznate lepotice viđene su kako nose džemper poput šala oko vrata, preko jakne ili kaputa. U jednom slučaju, džemper se nosio tako da rukavi padaju niz kaput. U drugom, džemper je bio vezan dijagonalno. Čak ga neki nose preko ramena kaputa – ili u ruci.

kako stilizovati kaput i džemper

nedelja moda njujork ulični stil

kaput i džemper modni trend 2024

Bez obzira na to što se nekima novi trend čini zbunjujućim, istina je da ovaj način stilizovanja dodaje teksturu ili boju u svaki stajling.

 

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate