1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najmodernije farmerke za 2024....

Najmodernije farmerke za 2024. – ovi modeli dominiraju

13. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Iznenadićete se koji model nije među njima.

Pregledajte ormar pre prolećne sezone jer u nekim modelima možete izgledati jeftino. Ovo su najmodernije farmerke za 2024. godinu.

Prošlogodišnji povratak zvocara poremetio je modnu scenu, posebno kada su uske farmerke, koje su se najviše nosile, postale potpuni promašaj. Ove sezone je vreme da svoj stajling učinite otmenim, a za to vam nisu potrebni skupi aksesoari ili obuća. Hajde da zajedno otkrijemo najmodernije farmerke za 2024. godinu.

Najmodernije farmerke za 2024. godinu

Dok će ravan kroj bez problema, iz sezone u sezonu, biti na modnom tronu, model barrel farmerki iz 2024. vrišti „Upravo sam se vratila sa Nedelje mode„. Vintidž modeli, poput farmerica iz 90ih će i dalje biti dominantni i koji su apsolutno vredni svake parice. Ali, bez daljeg odlaganja, drugi će vas možda i šokirati.

Široke farmerke sa niskim strukom

I farmerke mogu biti udobne kao pantalone. Široke farmerke su se pokazali kao favorit generacije Z zbog komfora koji pružaju. Ovako opušteni stilovi su viđeni i na revijama brednova Loewe i Gucci za proleće/leto 2024. Bez obzira na ležernost, bez napora se mogu silizovati uz patike ili štikle.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade-Fashion|Shoes|Travel (@jademacj)

Tamnoplave farmerke

Tamnoplava boja doprinosi skupocenom izgledu, zbog čega je omiljena među damama koje vole tihi luksuz. Dok svetloplave farmerke mogu izgledati ležerno, tamnoplave farmerke priliče i poslovnim sastancima i večernjim izlascima. Ovog proleća ih stilizujte uz udoban trenč ili pleteni kaupt.

Najmodernije farmerke za 2024. – Ravan kroj

Minimalistički stilovi iz 90-ih su se vratili s razlogom: neverovatno su moderni. Ovakvi modeli su bili i te kako prisutni na modnim pistama za proleće/leto 2024. Iako je aktuelni trend, farmerke ravnog kroja zapravo nikada neće izaći iz mode zahvaljujući njihovom svestranosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Barrel farmerke

Najmodernije farmerke za 2024. su definitivno barrel kroja. Gledajte samo Bottega Venneta modele visokog struka sa kružnim oblikom nogavile koja podseća na potkovicu ili balon. To je zanimljiv oblik koji će nesumnjivo postati glavna tačka stajlinga. Iako se stil čini kao eksperimentalno, zapravo dodaju intrigu čak i basic majicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelsey Kotzur (@kelseykotzur)

Izvor slike: https://spotlight.launchmetrics.com/en

Nastavite da čitate