1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Farmerke za žene u...

Farmerke za žene u četrdesetim koje su u trendu 2024. godine

11. април 2024.

| Miljana Momirović
Kompletan vodič.

Među brojnim modelima, izdvojili smo farmerke za žene u četrdesetim koje će istaći stil, sakriti višak i učiniti da izgledate sređeno u svakoj prilici.

Istina je da neke farmerke jednostavno pristaju samo mladim devojkama, kao što su iscepani ili oversized modeli. U suprotnom, rizikujete da izgledate neozbiljno, posebno u poslovnim prilikama.

Pri odabiru modela, važno je imati na umu kroj, dužinu ali i boje farmerki kako biste se osećale udobno i samouvereno dok ih nosite. U nastavku pogledajte kompletan vodič kada su u pitanju farmerke za žene u četrdesetim.

Farmerke za žene u četrdesetim

Mom jeans

Jedna od najpopularnijih modela za žene u četrdesetim su mom jeans. Postale su popularne još 90-ih i ostale aktuelne čak i danas. Prepoznaćete ih po srednjoj širini nogavica, širokim kukovima koji se sužavaju do dna. Takve farmerke mogu da se stilizuju u ležernom stilu (sa majicom i patikama) ali i u poslovnom, na primer, sa blejzerom i košuljom.

mom jeans

Bootcut farmerke za žene u četrdesetim

Ako tražite model koji će vizuelno da smanji obim butina i izduži noge, to je definitivno bootcut. Ne samo da doprinosi da izgledate mršavije, nego na ovaj način možete pokazati čizme, baletanke ili patike. Stilizuju se u brojnim varijantama: sa majicom, kožnom jaknom ili bluzom.

Bootcut farmerke za žene u četrdesetim

Farmerke sa visokim strukom

Za mnoge žene u četrdesetim, farmerke sa visokim strukom su najudobnije jer doprinose da figura izgleda laskavo. Takvi modeli se efikasno uklapaju uz kukove i vizuelno produžavaju noge zbog pravih proporcija. Sa njima se može bezbedno igrati u odabiru obuće: pogodne su i patike i štikle. Ne ustručavajte se da eksperimentišete sa bojama i printovima jer odlično izgledaju na farmerkama sa visokim strukom.

Farmerke sa visokim strukom

Farmerke širokih nogavica

Farmerke za žene u četrdesetim sa širokim nogavicama mogu biti odlično rešenje za ležerni izgled. Sa niskim ili visokim strukom, nosite ih i sa patikama i sa večernjim cipelama . Danas će se ovaka model savršeno uklopiti u bilo koji stil oblačenja.

Farmerke širokih nogavica

Tamnoplave farmerke za žene u četrdesetim

Denim ima toliko boja da je ponekad teško odabrati pravu. Ipak, za žene u četrdesetim je tamnoplavi teksas pobednička opcija. Ova boja izgleda skupo i odlično se stilizuje uz gotovo svaki modni komad u garderoberu. Takve farmerke nikada neće izgubiti relevantnost, jer su bezvremeni klasici.

Tamnoplave farmerke za žene u četrdesetim

Crne farmerke

Svi znaju da je crna klasika koja je relevantna u svakom trenutku. Ova boja odlično izgleda na modelima sa visokim strukom jer može da vizuelno sakrije stomak. Savetujemo da odaberete gust materijal kako bi zadržao svoj oblik i dobro izgledao uz telo.

Crne farmerke

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate