1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najbolje pantalone za ravan...

Najbolje pantalone za ravan stomak koje sakrivaju višak

27. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Efekat se odmah primećuje.

Prošla su vremena kada su suknje bile obavezne da biste bili primećeni. Pogledajte ove pantalone za ravan stomak uz koje figura izgleda tako zanosno.

Izgledajte ženstveno, čak i ukoliko imate nekoliko kilograma viška. Ovakav kroj savršeno oblikuje figuru, vizuelno smanjuje struk, a i dalje ćete se osećati udobno. U nastavku pogledajte koje pantalone za ravan stomak dominiraju ovog proleća.

Pantalone za ravan stomak

Kancelarijske odevne kombinacije znaju biti dosadne, posebno jer se često sve vrti oko istih modnih komada. Jedino u čemu nam je dozvoljeno eksperimentisati su boje ali onda kažu da bi i tu trebalo biti oprezan. Zaboravite na to jer danas sve što vam je potrebno su ovakve pantalone za ravan stomak, oversized košulja i Mary Jane baletanke.

Kako sakriti stomačić pantalonama?

Da biste vizuelno izdužili figuru i sakrili stomačić, obratite pažnju na ovakve modele.

Pantalone sa visokim strukom: Odaberite pantalone sa visokim strukom tik iznad pupka. Ovakav model sakriva višak kilograma i doprinosi da izgledate više.

Tamne boje: Tamne pantalone, kao što su crne, tamnoplave ili tamnosive, stvaraju efekat mršavljenja minimizirajući izgled stomaka.

Krojevi uz telo: Pantalone za ravan stomak bi trebalo da budu krojene uz kukove i butine. Izbegavajte previše uske modele, jer oni mogu naglasiti stomačić.

Ravni krojevi: Pantalone ravnih nogavica balansiraju siluetu i stvaraju aerodinamičan izgled. Izbegavajte previše uske modele koji mogu skrenuti pažnju na višak kilograma.

Koje su najbolje pantalone za ravan stomak?

Dakle, sada kada smo rezimirali koje uslove je potrebno ispuniti da biste se odlučili da najbolje pantalone za ravan stomak, pogledajte model koji je dostupan i kod nas. U pitanju su Stradivarius elegantne pantalone koje trenutno dominiraju.

stradivarius elegantne pantalone za ravan stomak

Ravne pantalone, sa blagim preklopom na kraju i prorezom na peti, savršene za stilizovanje uz čizme, baletanke ili štikle i izgledaju sjajno. Napravljene od poluelastične tkanine, upravo to ih čini da se savršeno prilagođavaju našim oblinama i postižući push up efekat.

stradivarius pantalone 2024

Dostupne su u tamnoplavoj i crnoj boji, a imaju supervisoki struk koji pruža instant efekat vitkosti.  super visok struk sa trenutnim efektom „struka ose“ zahvaljujući prednjim rebrima.

Ovakvi modeli dostupni su i sa potpisom drugih brendova, kao što je ZARA, Pull&Bear, Mona…

Izvor slike: YevgeniyGq/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate