1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako stilizovati Mary Jane...

Kako stilizovati Mary Jane baletanke, a da izgledate otmeno?

20. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
5 različitih odevnih kombinacija u stilu Francuskinja.

Iz dana u dan, Mary Jane baletanke su sve popularnije. Kako se čini, ovaj par obuće postaće jedan od najtraženijih modnih trendova za proleće 2024.

Iako je prisutan veliki broj stilova koji dominiraju u ovom trenutku, balettcore je teško ignorisati. Rame uz rame, Mary Jane cipele su naglo porasli na vrh liste želja jer su tako ženstvene i bezvremenske.

Kako stilizovati Mary Jane baletanke?

Umesto da svakodnevno vezujete patike, jednostavno uzmite par Meri Džejn cipela. Osim što su tako udobne, Mary Jane baletanke bi mogle čak i basic stajling da učine zanosnim i privlačnim. Kako? Pogledajte u nastavku.

Meri Džejn cipele sa farmerkama širokog kroja

Jedna ozbiljna prednost kada su u pitanju Mary Jane baletanke je u tome što su ove cipele udobne skoro kao patike. Ipak, za razliku od patike, učiniće čak i basic odevnu kombinaciju ženstvenom i privlačnom. Obucite par Mary Jane baletanki onda kada želite da se osećate komforno, a u isto vreme i privlačno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danielle Lewis (@abiteoflife)

Mary Jane baletanke sa crnom haljinom

Crna haljina je jedna od onih odevnih komada koji nikada neće izaći iz mode i koju većina ima u svom garderoberu. U tome je i prednost jer uz par naočara za sunce i Mary Jane baletanki, ova odevna kombinacija jednostavno ne može biti lepša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Mary Jane cipele sa bluzom i šortsom

Ženstvene bluze od prozračnih materijala dominiraju svake prolećne sezone. Lagane su, romantične i mnogo elegantnije od basic majica. Ako ste inspirisani da ponovite stil Francuskinja, Mary Jane cipele stilizovane sa bluzom je kombinacija na koju bi trebalo da ciljate.

Meri Džejn baletanke sa teksas suknjom

Teksas suknja i bela majica kratkih rukava su klasični izbor koji, kada se kombinuje, lako može da se prilagodi promenama temperature. Jutro je hladnije? Prebacite džemper preko ramena ili ga obucite. Tanke čarape dodaju neočekivani element ovom stajlingu i ukazuju na balletcore trend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J.Crew (@jcrew)

Mary Jane baletanke sa trenč kaputom

Iako bi, naravno, bilo divno kada bi svaki prolećni dan bio sunčan i blag, stvarnost je da su dani u martu i aprilu često kišoviti. Klasični trenč kaput je prikladan za promene temprature, a možete ga nositi čak i tokom leta. Meri Džejn baletanke u jarkoj boji su smele i mogu pružiti dodatnu snagu u onim danima kada nedostaje energije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Peyton (@tinapey)

Na kraju krajeva, ko ne želi da izgleda i simpatično i šik dok pije kafu, obavlja obaveze u gradu ili sedi u kancelariji?

Izvor slike: Kristy Sparow / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate