1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Baletanke na haljinu? Može...

Baletanke na haljinu? Može ako pitate Demi Mur – ali samo ovako

23. мај 2024.

| Miljana Momirović
Stil bez greške.

Ko je rekao da haljine obavezno trebaju visoke potpetice ili sandale? Demi Mur je stilizovala baletanke na haljinu i izgleda zanosno.

Nakon Met Gala 2024. pojavljivanja i neverovatne kreacije sa ružama i strelicama, niko nije očekivao da će tako brzo nadmašiti stajling. Od modne ceremonije, glumica je već nekoliko puta pozirala na Filmskom festivalu i dokazala da ne greši kada je stil u pitanju.

Kako Demi Mur nosi baletanke na haljinu?

Šezdesetjednogodišnja glumica nedavno je imala svetsku premijeru filma The Substance na Kanskom festivalu 2024. koji je oduševio publiku i kritičare koji su imali priliku da ga vide.

Nakon projekcije filma, Demi Mur je prisustvovala standardnom fotografisanju zajedno sa svojim kolegama i ostatkom filmske ekipe. Za tu priliku je izabrala strukiranu crnu top haljinu koju je uparila sa baletankama.

Demi Mur stilizovala baletanke na haljinu

Haljina ima rezove na ivici vratne linije, kao i dve male faze crne prozirnosti sa strane leđa. Struk je istakla diskretnim kožnim kaišem na kojem je bio cvet u istoj boji.

Slavna glumica upotpunila je svoj minimalistički, ali veoma elegantan izgled parom crnih naočara za sunce i pozirala za kameru sa svojim psom Pilafom, koji je prati i na ovom putovanju.

pas Demi Mur

Kada ne treba stilizovati baletanke na haljinu?

U 2024. godini je akcenat na udobnosti i praktičnosti, pa su baletanke postale jedan od najpopularnijih izbora obuće. Ipak u nekim modnim formulama je jednostavno bolje dati prednost sandalama, patikama ili potpeticama.

U slučaju elegantne haljine za formalne prilike, baletanke bi mogle narušiti njen izgled. Takvi modeli će zablistati uz potpetice ili sandale, dok baletanke ostavite za ležerne haljine. Takođe, ni sportski modeli haljina neće izgledati skladno uz baletanke. Najbolji izbor za takve odevne kombinacije su patike.

Na kraju krajeva, zar nije sjajno što haljine nisu rezervisanje isključivo za neudobne potpetice?

Izvor slike: Neilson Barnard/Staff/GettyImagesEntertainment, Pascal Le Segretain/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate