1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako Monika Beluči nosi...

Kako Monika Beluči nosi italijanski stil bez greške?

22. мај 2024.

| Miljana Momirović
Nije slučajnost što Italijanke uvek izgledaju tako skupo.

Monika Beluči ima neosporan status ikone mode skoro 30 godina. Njen stajling, neuporediv ni sa jednim drugim, sinonim je za italijanski stil.

Manje je poznata informacija ali glumica je karijeru započela u modnoj industriji. Potpisala je ugovor sa elitnom agencijom još 1989. godine i postala muza za brend Dolce&Gabbana.

Čvrst odnos koji Italijanka i dalje održava sa italijanskom kućom, dokazale su i mnoge kampanje za koje je pozirala. Prijateljstvo sa etiketom čak je došlo do još jednog zaokreta jer ćerka Monike Beluči, Deva Kasel, pozira za luksuzni brend od 2022. godine.

Umorna od manekenstva, 90ih godina, Beluči se bacila na časove glume i prizemljila svoje prve uloge u bioskopu. Ipak, njen italijanski stil nikada ne prolazi nezapaženo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marie Claire France (@marieclairefr)

Šta je italijanski stil?

Italijanski stil je prepoznatljiv po svojoj sofisticiranosti koja se postiže bez truda. Na prvom mestu ističe kvalitetne modne komade i jednostavne krojeve. Neutralne boje poput crne, bele, tamnoplave i krem ​​su česte ali su povremene i eksplozije uzoraka i jarkih boja. Strpljenje i pažnja prema detaljima su ključne karakteristike stila Italijanki koji i Monika Beluči preferira.

Kako Monika Beluči nosi italijanski stil?

Glumica je bezbroj puta proglašena najlepšom ženom na svetu – i to sa dobrim razlogom. Monika Beluči ima urođenu i bezvremenu eleganciju, poput svake Italijanke. Svako od njenih pojavljivanja je prava lekcija o stilu, a njen graciozan izgled joj omogućava otmenost bez ikakvog napora.

Bilo da je obučena sofisticirano, rok, seksi, šik ili gotički, njen italijanski stil ne prolazi nezapaženo na crvenom tepihu.

Otkrijte najlepše odevne kombinacije Monike Beluči u nastavku.

monika beluči

Warner Bros Pictures „The Big Picture“

monika beluči

Paris Fashion Week Saint Laurent Fall/Winter 2024-2025

monika beluči

The 18th Rome Film Festival

monika beluči

„Le Chouchou“ Jacquemus’ Fashion Show

monika beluči

79th Venice International Film Festival

monika beluči

Paris Fashion Week Dior Haute Couture Spring/Summer 2020

monika beluči

72nd Annual Cannes Film Festival

Izvor slike: Alberto E. Rodriguez / Stringer/GettyImagesEntertainment, Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment, Vittorio Zunino Celotto / Staff/GettyImagesEntertainment, Andreas Rentz / Staff/GettyImagesEntertainment, Francois Durand / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate