1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najlepše ZARA haljine za...

Najlepše ZARA haljine za proleće 2024.

22. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
I u mini i midi dužini.

Na bele haljine za proleće se, kao i na male crne haljine, možete kladiti u 2024. Besprekorno će izgledati u svakoj prilici jer su zahvalne za stilizovanje.

I to ne kaže samo Marie Claire: bele haljine za proleće su viđene širom revija na Nedelji mode u Parizu, Londonu, Milanu, Kopenhagenu i Njujorku. Otuda je ovaj trend i započeo, a mi smo se odmah bacili u potragu.

Najlepše ZARA haljine za proleće 2024.

Savršene i za kancelariju i za večernje izlaske, haljine za proleće u beloj boji su modna sigurica. Stilizovane sa živahnim aksesoarima čini ih nezamenljivim jer se kombinuju uz gotovo sve.

Kako se stilizuju bele haljine?

Bela haljina izgleda jednako dobro u pletenoj verziji uz duboke čizme, kao i sa Mary Jane baletankama ili štiklama. Ukoliko želite da izgledate formalno, uparite je uz blejzer ili dugu košulju. Za ležerni stil, bele haljine će se dobro slagati čak i uz patike.

Zbog toga što su tako nosive i prikladne za brojne prilike, nema sumnje da će biti najpopularnije haljine za proleće u 2024. godini. U nastavku pogledajte najlepše modele sa potpisom brenda ZARA.

Mini haljina sa četvrtastim izrezom

Spisak započinjemo ovom kratkom haljinom sa četvrtastim izrezom i rukavima. Dobro se kombinuje uz gotovo sve iz garderobera, bilo da su to blejzeri, džemperi ili dobre visoke čizme.

Kratka haljina sa četvrtastim izrezom

Midi haljine za proleće 2024.

Druga opcija koju smo pronašli je ova haljina sa okruglim izrezom, dugim rukavima i detaljem čvora na struku.

MIDI HALJINA OD KREPA SA ČVOROM

Ako više volite strukturiranu siluetu, ovakve haljine za proleće sa naramenicama su savršene. Strukirana je i naborana na bokovima zbog čega ćete izgledati mršavije u takvom modelu.

haljine za proleće 2024. sa naramenicama

Haljine za proleće u pletenoj verziji izgledaju podjednako dobro. Ovaj model sa visokom kragnom i rukavima ima i nabore za komforniji osećaj u haljini.

DRAPIRANA MIDI HALJINA za proleće BEZ RUKAVA

Siluete košulje nikada ne izlaze iz mode a jasan primer je ova košulja-haljina sa reverom na vratu, V-izrezom i rukavima sa dugmićem.

košulje haljine za proleće

Nastavljamo sa ovom uskom midi haljinom sa okruglim izrezom i bretelama. Samo pomislite koliko bi vaša figura izgledala zanosno u ovakvom modelu.

zara uska midi haljina

Brend Zara nije jedini koji ovog proleća popularizuje bele haljine, pa slične modele možete pronaći sa potpisom H&M, Massimo Dutti, Bershka…

 

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate