1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako nositi farmerke kao...

Kako nositi farmerke kao Francuskinja u 2024. godini?

07. март 2024.

| Miljana Momirović
Jedan model, šest različitih kombinacija.

Istina je da i farmerke mogu izgledati ženstveno, a Francuskinje to i te kako dobro znaju. Evo kako nositi farmerke, a da odate utisak dame sa stilom.

Farmerke u 2024. godini su popularnije nego ikada. Sve je u modelima koji su ženstveni ali i dalje prijatni za nošenje tokom celodnevnih obaveza. Ravan kroj iz godine u godinu dominira, široki modeli farmerki takođe, dok će barrel farmerke učiniti da izgledate kao modna urednica koja se vratila sa Nedelje mode u Parizu.

Bez obzira koji stil preferirate, pogledajte kako nositi farmerke kao Francuskinja.

Kako nositi farmerke kao Francuskinja?

Sa baletankama i trenč kaputom

Ko bi pomislio da ćemo u 2024. godini tako želeti baletanke? Jednostavno ih stilizujte sa farmerkama, trenč kaputom i basic majicom. Ovaj stajling možete poneti čak i u kancelariju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aïda BADJI 아이다 (@aidabadji_)

Kako nositi farmerke sa čizmama i blejzerom?

Ukoliko niste ljubitelj trenč kaputa, blejzer će dodati dozu te francuske ženstvenosti u svaku odevnu kombinaciju, pa čak i ako ga stilizujete uz farmerke. Odlučite se za boju farmerica poput čizama kako biste ih potpuno sakrili u stajlingu za bezvremenski izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Sa čizmama i kožnom jaknom

Još jedan od modnih trendova za proleće 2024. su svakako i kožne jakne. Da biste postigle ležerniji izgled, odlučite se za  oversized model jakne i gležnjače.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Venetia Alia (@veneti.a)

Kako nositi farmerke sa bodijem i patikama?

Ako se pitate kako nositi farmerke kao Francuskinja, jedno je bitno znati: one cene jednostavnost. Bez napora ih možete stilizovati uz crni bodi i bele patike. Besprekorna, klasična i superženstvena, ova odevna kombinacija vas neće izneveriti. Ako želite da začinite stajling, odlučite se za bodi koji ima neki vizuelni detalj, kao što je bodi na jedno rame.

Sa košuljom i Mary Jane baletankama

Bez obzira na trendove, farmerke uparene sa Mary Jane baletankama i košuljom će uvek izgledati privlačno. Dodajte ovom izgledu zlatni nakit i torbu u bojama koje izgledaju skupo i voila!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patricia | Peexo (@peexo)

Sa bodijem i štiklama

Dobar par štikli stilizovan uz farmerke je uvek pravi spoj. Ova odevna kombinacija će vam izdužiti noge i učiniti da izgledate vitko, bez obzira na to koji model farmerica izaberete. Odlučite se za bodi ili majicu kako biste ostali basic ili obucite oversized košulju koja nije potpuno zakopčana za slojeviti izgled.

Izvor slike: Kyryl Gorlov/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate