1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako nositi bele farmerke,...

Kako nositi bele farmerke, bezvremenski trend proleća?

29. март 2024.

| Miljana Momirović
5 različitih odevnih kombinacija.

Jedan od najboljih odevnih komada za proleće su bele farmerke zbog lakoće da se prilagode i ležernom i formalnom izgledu.

Ako postoji glavni modni trend za 2024. godinu, teksas je definitivno među njima. Na tržištu je veliki broj krojeva između kojih možete izabrati. Čak i uske farmerke koje su dugo smatrane antitrendom, ponovo imaju svoj momenat. Bez obzira da li se odlučite za ravne, široke ili balon nogavice, bele farmerke su bezvremenski izbor.

I na kraju, nemojte se plašiti da tražite stilove sa dodatnim detaljima kao što su nabori ili šavovi kako biste svoje farmerke podigli na potpuno novi nivo.

U nastavku pogledajte kako da ih nosite ovog proleća.

Kako nositi bele farmerke?

Teksas na teksas

Ako tražite najlakši način da stilizujete bele pantalone, pogledajte ovaj predlog. Jednostavno ih uparite uz teksas jaknu u kontrastnoj boji, sa printom ili bez. Teksas na teksas je tako zabavan način da dodate vizuelni interes svakoj odevnoj kombinaciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Ing (@lisaingmarinelli)

Bele farmerke i akcentna boja

Dok se bele farmerke nesumnjivo dobro kombinuju sa neutralnim bojama, ne znači da neće izgledati sjajno i sa akcentnim bojama. Za razliku od plavog teksasa koji najbolje funkcioniše u harmoniji sa kontrastnim bojama, beli teksas pruža prazno platno na kojem se može nadovezati sa bilo kojom nijansom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)

Stilizujte bele farmerke uz pruge

Jedan od najpopularnijih modnih trendova za proleće 2024. su pruge, a istina je da su u kombinaciji sa belim farmerkama spoj napravljen u nautički inspirisanom raju. Jednostavno ih uparite sa majicom ili košuljom na pruge, a onda nabicite i jaknu koja se lako može skinuti ako sunce iznenadi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olympia Gayot (@olympiamarie)

Neutralne boje

Ovaj izgled vrišti na luksuz, delom zbog kombinacije bogatih neutralnih tonova i uglađenih, jednostavnih krojeva. Za razliku od drugih stilova, bele farmerke u ovoj verziji imaju šik nabor na svakoj nogavici, idealan ako želite da postignete formalniji izgled. U proleće jednostavno zamenite džemper za prsluk i dodajte preveliki sako u tonovima čokolade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Monohromatski izgled

Monohromatske odevne kombinacije postaju veliki trend za sezonu koja je pred nama, a bele farmerke stvaraju savršenu osnovu za stilizovanje. Za izgled koji će izgledati večno bezvremenski, odlučite se za klasični kroj ravnog nogavica, uparen sa jednostavnom belom košuljom i majicom, a zatim dodajte kontrastne aksesoare da biste upotpunili izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelam Gill (@neelam.ahooja)

Izvor slike: a-wrangler/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate