1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Torbe u ovim bojama...

Torbe u ovim bojama izgledaju skupo (iako ne koštaju mnogo)

06. март 2024.

| Miljana Momirović
Uz ovakvu tašnu, svaka odevna kombinacija deluje otmeno.

Činjenica je da tašna često prva privlači pažnju ali pored oblika koji je u drugom planu, torbe u ovim bojama izgledaju skupo – i to bez greške.

Torbe se ne menjaju tako često kao odevne kombinacije. Čak su otporne i na modne trendove, pa je tako, na primer, kurirska torba aktuelna već skoro 20 godina. Ipak, ono što bitno menja celokupni utisak je nijansa, a torbe u ovim bojama izgledaju skupo.

Torbe u ovim bojama izgledaju skupo

Braon torbe

Najbolja alternativa klasičnoj crnoj torbi. Duboke braon nijanse dodaju torbi stil i eleganciju. Čak i nakon što se iznose, torbe u ovim bojama izgledaju skupo. Izbegavajte boje koje u sebi imaju previše žutog podtona jer one mogu delovati jeftino. Bolje je da se odlučite za bakarne i zlatne podtonove. Braon torbe ne samo da se dobro stilizuju uz monohromatske odevne kombinacije, već i sa zelenim i žutim modnim komadima. Čak i u farmerkama možete izgledati otmeno.

Chanel torbe u ovim bojama izgledaju skupo

Maslinastozelene tašne

Maslinastozelena je savršena boja za sve one dame kojima je dosadila dominacija bež tonova. Izuzetno rešenje za ljubitelje klasike, s obzirom da se maslinastozelena dobro stilizuje uz osnovne nijanse: braon, sivu, belu i crnu. Unošenjem takve torbe u odevnu kombinaciju, stvorićete kontrast koji tako dobro privlači pažnju.

Miu Miu torbe u ovim bojama izgledaju skupo

Bordo torbe

Strastvena i glamurozna, naročito u tamnim nijansama. Torbe u ovim bojama izgledaju skupo, čak i nakon nekoliko sezona. Svojom bojom i izgledom, takve tašne govore mnogo o statusu i moći onog ko je nosi.  Preferiraju mudre iskusne žene, kojima je važno da istaknu svoj životni standard. Ova nijansa ne gubi vizuelni autoritet kada je uparena sa braon bojom, izgleda skromnije sa sivom, ali u društvu crne odeće gubi sav svoj šarm.

Fendi torba

Biserne tašne

Sofisticirana nijansa izgleda elegantnije od bele ili bež verzije, dodaje note nežnosti i luksuza, posebno sa dodatkom bisernog sjaja. Ogrebotine i drugi tragovi nošenja nisu toliko vidljivi, što je čini veoma praktičnom. Biserna boja je vizuelno hladna, pa je bolje odabrati srebrne metalne detalje. Pokušajte da ne nosite takvu torbu sa belim cipelama, a najbolji pratilac za to su sive ili crne cipele.

Tory Burch torba

Crvene torbe

Boja dragulja je samodovoljna, veličanstvena i voljena od svih. U svakoj teksturi, torbe u ovim bojama izgledaju skupo. Crvena tašna simbolizuje energiju strasti, pa takav dodatak dodaje odlučnost svakoj odevnoj kombinaciji. Spektakularnu torbu je teško promašiti i gotovo je nemoguće skinuti pogled sa nje.

Gucci torba

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate