1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Blejk Lajvli stilizovala popularne...

Blejk Lajvli stilizovala popularne Valentino farmerke od 19 000$

19. јун 2024.

| Miljana Momirović
Preskupa i efektna klasika.

Nije tajna da Blejk Lajvli obožava teksas modele ali glumica je sada i sebe nadmašila jer su ove farmerke sa Nedelje mode apsolutni hit.

Popularne Valenitno farmerke na Blejk Lajvli

Na premijeri predstojećeg filma It Ends With Us, zasnovanog na romanu Colleen Hoover, Blejk Lajvli se pojavila u impresivnom izdanju. Glumica je nosila popularne farmerke sa mašnama brenda Valentino koje su koštale čak 19 000$. I to ne bez razloga: model širokog kroja prožet je pažljivo postavljene izraze koji su providni trend podigli na viši nivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Check The Tag (@checkthetag)

Struk, zadnjica i unutrašnji šavovi podsećaju na prosečne farmerke ali je teksas isečen od gornjeg dela butine do skočnog zgloba i ispunjena denim cvetovima hibiskosa, koji se spuštao niz svaku nogavicu.

Kako je Blejk Lajvli stilizovala Valentino farmerke?

Lajvli je stilizovala ove avangardne farmerke sa izrazito manje smelim modnim komadom. Basic bela majica bez rukava je bila najbolji kontrast za ovako moćan stajling. Odevnu kombinaciju za premijeru dodatno je istakla teksas štiklama „So Kate“ brenda Christian Louboutin.

Na tipičan Blekl Lajvli način, frizura je ostala jednostavna sa mekim talasima i bočnim razdeljkom. Što se tiče nakita, glumica je dodala malo sjaja efektnim zlatnim i dijamantskim minđušama i narukvicama iz iste kolekcije.

Izvor slike: ©Launchmetrics/Spotlight, Mike Coppola/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate