1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najbolje haljine za februar...

Najbolje haljine za februar 2024. u kojima ćete izgledati otmeno

07. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Prestižni modni brendovi su se složili: ovo su jedini modeli vredni pažnje.

Simbol ženstvenosti bez mnogo truda su ove haljine za februar koje izgledaju skupo. Pogledajte najpopularnije modele haljina.

Ne samo što možete brzinski da ih obučete i izađete iz kuće, već ćete se čitavog dana osećati udobno dok odajete utisak dame sa stilom. A kada ih uklopite sa aksesoarima i kvalitetnim modelima obuće, nema sumnje da ćete privući brojne poglede. Na kraju krajeva, to svi želimo, zar ne?

Najbolje haljine za februar 2024. godine

Kada stilizujete haljine, stvari idu poprilično lako jer ne morate razmišljati o kombinovanju boja, dezena i slično. Mogućnosti su zaista beskrajne. Frenč kaputi i hulahopke će izgledati fantastično sa ovim haljinama jer odaju utisak ženstvenosti. S druge strane, ne bi trebalo zanemariti ni mini haljine, a ni monohromatske modele.

Konačno, kaiševi su još jedan aksesoar koji će biti ključ sezone, posebno jer ističe struk i čini ga vizuelno manjim.

U nastavku pogledajte najpopularnije haljine za februar.

Haljine sa teksturom

Uključivanje teksture u haljine je izvanredan način da odevnu kombinaciju učinite interesantim. Nekoliko tekstura su posebno u modi ove sezone, a ako ste posebno smeli, šljokice su zauzele piste u poslednjih nekoliko meseci.

Haljine sa rozetama su preplavile mreže, pa potražite modele koji su izvan jednostavnosti. Takve haljine su vrlo ženstvene, a novi detalji će se nastaviti i u 2024. godini.

Chanel haljina sa teksturom

Džemper haljine za februar

Tokom niskih temperatura (posebno kada su hladna jutra), džemper haljine su modeli koje zaista možete da nosite čitav dan. Osim što su udobne, vrlo lako ih možete stilizovati uz cipele na štiklu ali i patike. Zbog toga su najbolji izbor ukoliko nakon radnog vremena imate obaveze u gradu.

Alessandra Rich džemper haljina

Strukturirane haljine

Za razliku od donjeg veša, strukturirani stilovi su takođe u modi ovog februara jer pružaju mogućnost da izgledate zanosno bez napora. Kao i svaki slip model, struktuirane haljine se mogu nositi na poslu, a zatim i na piće. Čak ih možete upariti sa basic majicom dugih rukama za uranotežen izgled.

struktuirana haljina

Maxi haljine

Tokom letnje sezone su svima vrlo poznate ali interesantno je što su jedne od najpopularnijih haljina za februar maxi dužine. Bilo da je to teksturirani model ili džemper haljina, koja je odličan izbor jer je i malo toplija i malo udobnija, maxi haljine nesumljivo vladaju. S obzirom na njihovu dužinu, određenim danima možete i zaboraviti hulahopke – i dalje će vam biti prijatno.

Hermes maxi haljina

Na kraju, važno je da se osećate udobno, a činjenica je da su ovi modeli sinonim za komfor i stil u isto vreme.

Izvor vesti: marieclaire.com

Izvor slike: https://spotlight.launchmetrics.com/

Nastavite da čitate