1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Frizure sa repom za...

Frizure sa repom za proleće 2024. – ali sa modne piste

06. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Nije potrebno ni 5 minuta, a nose ih bogate devojke.

Za privlačniji izgled kose, možda se čini da frizure sa repom nisu prva opcija. Ipak, brendovi visoke mode su rekli drugačije: i oduševljeni smo rezultatom. Ove frizure će se nositi čitave proleće/leto 2024. sezone.

Frizure sa repom za proleće 2024. – ali sa modne piste

Direktno sa modne piste stižu frizure koje dokazuju da konjski rep ume biti tako zanosan, a da pritom ne potrošite više od 5 minuta. Klasični izgled podiže na viši nivo, a toliko su svestrane da ih možete nositi i svakodnevno, a i za specijalne prilike. Nastavite da listate i otkrijte najlepše frizure sa repom.

Visoki rep

Istina, visoki rep smo svi makar jednom nosili, verovatno vam je i dosadio ali na modnim pistama ova frizura je posebno istaknuta. Da biste ga učinili istaknutijim, pažljivo pokupite sve pramenove i čvrsto vežite u rep. Na kraju natapirajte kosu za stvaranje izgleda punijeg repa, bez obzira na visinu na kojoj ga pričvrstite.

visoki rep

Zalizani rep

Zalizane punđe su imale svoj trenutak ali zalizana kosa vezana u rep je broj 1 kada je u pitanju trend tihi luksuz. Ultraelegantni izgled ove frizure čini je omiljenim izborom bogatih devojaka. Da biste ga napravili, koristite četkicu za kosu i gel kojim ćete začešljati pramenove kose pošto je svežete.

zalizani rep

Frizura sa repom i pletenicom

Šta je bolje od zalizanog repa? Zalizana pletenica. Jednostavno, kada zaližete kosu u rep, napravite pletenicu i vežite elastičnom gumicom za izgled kao sa modne piste.

konjski rep sa pletenicom

Barbie frizura sa repom

Bočni razdeljak i šiške se vraćaju 2024. godine, a ovaj rep sa bočnim zamahom i visokim sjajem je zadivljujući način da se pridružite ovom trendu. Sve što vam je potrebno je visoki rep i pramen kose koji ćete potom zalizati u stranu. Na kraju ga možete pričvrstiti ukosnicom.

barbie rep

Retro konjski rep

Devedesete su se vratile – i to niko ne može da porekne, a frizure sa repom su dobile šik detalje. Jednostavan polu-rep uz rajf ili traku za kosu izgledaće kao da ste se dodatno potrudile.

retro konjski rep

Frizure sa repom i mašnom

Frizure sa repom i dalje mogu biti neuredne i slatke. Samo pogledajte ovaj izgled sa akcentom mašne koje su preplavile internet.

frizure sa mašnama

Činjenica je da frizure sa repom i nisu uvek tako dosadne. Sačuvajte ove ideje sa modne piste već  za sledeće jutro.

Izvor vesti: byrdie.com

Izvor slike: https://spotlight.launchmetrics.com/

Nastavite da čitate