1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Ovakvi nokti za Dan...

Ovakvi nokti za Dan zaljubljenih 2024. su najlepši

05. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
I za duge i za kratke nokte, ove ideje ćete poželeti da nosite i posle 14. februara.

Bez obzira da li ste ljubitelj romantike ili se vaš savršeni dan svodi na intimnu večeru kod kuće, privlačni nokti za Dan zaljubljenih su i te kako poželjni. Pogledajte kakve ideje za manikir će dominirati ovog februara.

Nokti za Dan zaljubljenih (10 ideja)

Činjenica je da su crveni nokti pun pogodak ali šta kažete da malo začinite manikir? Nokti za Dan zaljubljenih nisu samo srca i poljupci, a mi smo tu da vam pokažemo da ovakav izbor i dalje može biti sveden.

Aurora nokti

Aurora nokti su jedan od najtoplijih trendova za manikir u 2024. godini. Oslonite se na rumene roze tonove koji su suptilni ali topli.

Manikir sa mašnama

Mašne su se pojavile pred kraj 2023. godine i, kako se čini, ne nameravaju nigde da odu. Zato iskoristite ovaj trend i nanesite bazu u boji nokta, a zatim i crvene mašnice kako biste stvari učinili superseksi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mikaela Frost (@nailsbymk_)

Gotički manikir

Ako roza i crvena nisu vaše boje, idite na gorički glam sa srebrnom i crnom bojom. Neka baza bude čista za minimalistički izgled.

Belo-zlatni manikir

Geometrijski francuski vrhovi upareni sa noktima sa akcentom srca su tako neodoljivi i jednostavni. Dobićete savršene linije pomoću tanke četkice za detalje sa kojim se možete lako poigrati.

Nokti za Dan zaljubljenih

Napravite upečatljiv kontrast naizmeničnim roze i crvenim lakom za nokte. Ostatak manikira ostavite minimalističkim u basic tonovima da biste uravnotežili užurbani dizajn.

Hromirani manikir

Zagrlite svoju unutrašnju Barbie sa jarko roze bojom sa hromiranom završnicom. Dodajte mat akcentni nokat da biste promenili teksturu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Phoebe 🩷 (@phoebesummernails)

Ljubavni francuski manikir

Na prvi pogled, ovaj dizajn izgleda kao običan francuski manikir, ali pogledajte bliže i primetićete suptilne vrhove u obliku srca.

Crno-bela srca

Nokti za Dan zaljubljenih se možda najviše povezuje sa crvenim i roze tonivima, ali ovaj razigrani pogled na crno-belu je tako romantičan šik. Koristite ili precizan aplikator ili jednostavno: nalepnice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caroline Chambers (@nailsbycaroline_)

Roze nokti za Dan zaljubljenih

Rastrgane ste između svoje omiljene dve (ili tri) roze boje? Onda je ova ideja za manikir izbor koji je stvore za vas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Rickaby (@beautyworksbyamy)

Manikir sa srcima

Kome treba kutija čokolade kada vaši nokti mogu izgledati ovako dobro? Ovog Dana zaljubljenih pokažite sebi koliko se volite i častite se press-on noktićima.

 

Izvor vesti: glamour.com

Izvor slike: Julia Pavaliuk/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate