1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako da prolećni kaputi...

Kako da prolećni kaputi izgledaju skupo, prema Nedelji mode?

17. март 2024.

| Miljana Momirović
4 saveta koji potpuno menjaju stil.

Nedelja mode je dokazala da prolećni kaputi i dalje mogu izgledati efektno, bez obzira na dužinu, čak i ako je reč o jednostavnim modelima.

Istina je da kapute, jakne i blejzere ne bi trebalo posmatrati odvojeno od prolećne odevne kombinacije, već kao priliku da izgled podignete na još viši nivo. U nastavku pogledajte savete kako su to uradile modne ikone i zvanice. Obećavamo, bićete oduševljeni efektom.

Kako da prolećni kaputi izgledaju skupo?

Stilizovanje sa pantalonama i suknjom

Klasičan izgled je najlakši ali i najsvestraniji način da se stilizuju prolećni kaputi. Da biste kreirali takvu odevnu kombinaciju, pre svega trebalo bi imati na umu dužinu. Kaput će najbolje izgledati kada prekrije dužinu suknje ili haljine. Pantalone širokih nogavica sa visokim strukom omogući će da ponovite trend tihog luksuza i da postignete skupoceni izgled.

Među bojama na koje vredi obratiti pažnju su mlečna, mornarsko plava, oker, bež, svetlosiva ili druge boje koje će dominirati ovog proleća.

Akcentni aksesoari i prolećni kaputi

Istina je da aksesoari uvek podignu stajling na viši nivo. Ponesite svoju najbolju torbu, debeli kožni kaiš, efektan nakit ili šta god da preferirate. Ovo je jedan od načina da diverzifikujete prolećni kaput i izgledate ultramoderno. Na ovaj način, nema sumnje da ćete imati bezbroj ideja za stilizovanje.

Šeširi, kačketi i kape

Ovog modni dodaci za glavu nisu samo tu da nas zaštite od vetra, već su jedan od najboljih načina da prolećni kaputi izgledaju skupo. Najpopularniji trend su šeširi, kačketi, kape i marame za glavu. Odaberite model koji se uklapa u vaš stil i dodaje karakter.

Cipele uz koje prolećni kaputi izgledaju skupo

Još jedan od najbolji način da ženski kaputi izgledaju skupo je da ih stilizujete uz trendi cipele. Na primer, fokusirajte se na najmoderniji stil – čizme do kolena, niske potpetice, četvrtaste pete ili Mary Jane baletanke, ako preferirate ravnu obuću. Mnoge modne ikone ih nose uparene sa najlonkama u crvenoj, beloj ili zelenoj boji.

 

 

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate