1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Popularni modni trendovi za...

Popularni modni trendovi za jesen 2024. sa Nedelje mode

14. март 2024.

| Miljana Momirović
Otkrijte koji stilovi će dominirati.

Odlična odeća govori sama za sebe, a modni trendovi za jesen 2024. to potvrđuju. Neophodno je nekoliko efektnih komada da privučete pažnju kao nikada.

Nakon završene Nedelje mode i svih trendova koji su pokušali da se izbore, na kraju su se izdvojili ono koji su zaista izvanredni. Istina je da čak i naizgled obični modni komadi, poput kožne suknje ili košulje, i dalje mogu biti prilično neverovatni uz samo malo inovacija i dobro izvedenih tehnika.

Sa zabranama društvenih mreža koje su uvedene na reviji brenda The Row i šarmantnim pogledima na prošlost u Altuzarra i Pradi, očiglednije je nego ikada da odeći ne trebaju mediji i spektakularne piste da bi bila primećena. Efektni komadi mogu to i sami.

Modni trendovi za jesen 2024.

Statement kaputi

Kaputi za jesen 2024. su spoj funkcionalnosti i dizajna. Osim što će pružiti toplinu u hladnim mesecima godine, statement kaputi imaju ulogu da privuku pažnju. U tome su i uspešni, bez ikakvog napora. Među nijima pronašli smo Loewe kaput koji ponovo vraća u viktorijansko doba.

statement kaputi

Perjani modeli

Nekada pokazatelj drušvenog statusa, detalji od perja pružaju modnim komadima malo drame. Modni trendovi za jesen 2024. koriste perje na neočekivane načine i svi su opsednuti. Pogledajte samo ovaj veličanstveni perjani kaput brenda Tory Burch.

Tory Burch perjani modeli

Boja jeseni 2024: Tamnozelena

Činjenica je da uvek postoji boja koja vlada tokom sezona: crvena, puteržuta ili roze. Ove jesenje sezone očekujte dominaciju tamnozelene koja je simbol obnove. Videli smo neverovatna retro odela iz 1970-ih na revijama brenda Gucci.

boja jeseni 2024 tamnozelena

Animal print

Trend sa animal printom nikada nije zaspao, ali čini se da su modni trendovi za jesen 2024. rešili da ga razdrmaju. Životinjski uzorak je postao fokusna tačka na Nedelji mode donoseći smelost i hrabru izjavu. Na čelu ovog trenda je, očekivano, Versace.

Versace animal print

Modni trendovi za jesen 2024. su odela za žene

Ljubitelji vintidža će se oduševiti jer se stara vremena vraćaju. Nekoliko dizajnera, uključujući Altuzarra i The Row, ove sezone prešlo je na izložbe u salonskom stilu. I još jedan neočekivani potez, The Olsens su primenili politiku zabrane društvenih medija na Nedelji mode u Parizu za jesen 2024. Oponašajući staromodan (iako veoma u modi) način razmišljanja, nije bila slučajnost da su kolekcije prepune odela za žene.

Bottega Veneta odela za žene

Rese na odeći

Rese su jedan od onih trendova koji su se stalno pojavljivali na pistama, ali su takođe bile zajednička nit među kodeksima oblačenja urednika, kupaca i influenserima koji su prisustvovali revijama. Bottega Veneta nastavlja da ističe svoju zanatsku snagu sa resama od mikro kože na jaknama, suknjama i svim njihovim aksesoarima.

Givenchy rese 2024

Providni modni komadi

Ne može se govoriti o Gucci kolekciji za jesen 2024. bez otvaranja teme providnog trenda, ali i mnogi drugi brendovi su se součili sa ovakvim modelima. Od potpuno prozirnih haljina u stilu tunike do poluprozirnih modela, one koji se upuštaju u trend mogu strateški da se postave ili razotkriju sve.

providni trend 2024

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate