1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako nositi teksas jakne,...

Kako nositi teksas jakne, kao sa Nedelje mode?

27. март 2024.

| Miljana Momirović
Trikovi uvek dobro sređenih dama.

Jedan od najpopularnijih komada su teksas jakne. Njihov bezvremenski stil ih čini tako svestranim, a ovo je najbolji način da ih stilizujete.

Širom Nedelje mode, denim trend nije prošao nezapaženo. Od denim suknji i haljina do jakni, torbi, pa čak i obuće, ne može se poreći njihova moć ovog proleća. U njima ima nešto tako šarmantno zbog čega izgledaju privlačno i kada su već iznošene. Ako niste sigurni kako nositi teksas, a da izgledate ozbiljno i sa stilom, pogledajte u nastavku.

Kako nositi teksas jakne?

Teksas jakna na teksas

Bezvremenski duo za klasični izgled koji sa lakoćom možete poneti i u kancelariju i u izlazak je denim na denim. Najbolje od svega je što boje teksasa ne moraju biti komplementarne. Tamnoplave farmerke i teksas jakne u svetlim bojama izgledaju neverovatno dobro. Naravno, slični stilovi su dobitna kombinacija. Ukoliko ste pak ljubitelji suknji, teksas suknje su najpopularnije ovog proleća.

kako stilizovati teksas jakne

Teksas jakna i kožna suknja ili pantalone

Među trendovima za proleće 2024. teksas i koža dominiraju. I nije tajna da ih možete stilizovati zajedno, na primer teksas jakne sa kožnim suknjama ili pantalonama. Kožne torbe će takođe pružiti revolucionarni dodir.

teksas jakna i kožna suknja

Kako nositi teksas jakne za večernji stajling?

Ko kaže da teksas jakne ne mogu biti elegantne? Sslip haljinu ili kombinezon ili par štikli upotpunite denim jaknom i izgledajte moderno na piću sa drugaricama, rođendanu ili večeri sa partnerom.

teksas jakna i haljina

 

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate