1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kupaći kostimi 2024. koji...

Kupaći kostimi 2024. koji će dominirati, kažu dizajneri

24. март 2024.

| Miljana Momirović
Od jednodelnih do bikini modela.

Pre svih, iskoristite priliku da pogledate koji su najpoželjniji kupaći kostimi 2024. godine. Ovi modeli će, bez sumnje, privući najviše pažnje.

Modni dizajneri su bili jasni, jednodelni kupaći kostimi su ponovo u trendu. Bikini inspirisan donjim vešom, boho detalji i metalik kupaći kostimi su sve što želimo da vidimo ove sezone. U nastvaku pogledajte sve modele.

Kupaći kostimi 2024. koji će biti najpopularniji

Sportski modeli

Jedan od najvećih trendova, kada su u pitanju kupaći kostimi 2024. godine su izgled kao da iz teretane idete na plažu. Sportski modeli su dominirali na modnim pistama, a posebno brendova Louis Vuitton i Gucci. Klasične siluete odeće za surfovanje, poput topova, bikini šortsa i detalja kao što su rajsferšlusi i izrezi su sve što želimo ove sezone.

sportski bikini 2024

Jednodelni kupaći kostimi 2024.

Osim što su vrlo jednostavni za pakovanje i stilizovanje, jednodelni kupaći kostimi se bez problema mogu nositi i ispod suknje na večeri nakon dana provedenog na plaži.

jednodelni kupaći kostimi

Modeli sa kontrastom

Za lak, ali upečatljiv izgled, kupaći kostimi 2024. sa kontrastom će privući pažnju. Smeli povez na svetlim modelima je tako jednostavan način za efektan izgled bikinija.

kupaći kostimi 2024

Ženstveni kupaći kostimi 2024.

Trend koketa se proslavio 2023. godine, a čini se da se u 2024. godini proširio  +i na kupaće kostime. Imali smo priliku da vidimo veliki broj ženstvenih bikinija na modnoj pisti. Potražite akcente koje podsećaju na donji veš, kao što su mašne, volani i nežni, razigrani print poput voća ili ašarenog cveća. Ovi ženstveni detalji su povezani i pod uticajem trenutnog talasa osnaživanja ženske dominacije u industriji filma i zabave.

bikini trend 2024

Svetlucavi modeli

Svetlucavi bikini nisu ništa novo, ali kupaći kostimi 2024. su dobili nadogradnju. Ne samo da ćete moći da potražite klasične srebrne i zlatne nijanse, već su perle i cirkoni drugi način da ugradite sjaj u izgled za plažu.

metalik kupaći kostimi 2024

Boho kupaći kostimi 2024.

U 2024. godini, boho modni stil se ponovo vraća na tron. Ručni rad postaje veoma važan, kao što su heklani detalji, vez ili našiveni ukrasi, ali, ovog puta, pokušajte da kupite od domaćih brendova koji sami izrađuju kupaće kostime biste dobili autentičan izgled.

jednodelni kupaći 2024

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate