1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kupaći kostimi u trendu...

Kupaći kostimi u trendu 2024. su efektni i izgledaju skupo

08. мај 2024.

| Miljana Momirović
6 najboljih modela.

Kupaći kostimi su jednostavan način da eksperimentišete sa stilom. Najpopularniji bikini trendovi 2024. godine su i klasični i koketni, a iznad svega: efektni.

Ako nameravate da ove sezone potražite kupaći kostim u kom ćete biti primećeni, ne tražite dalje. Ovogodišnji modeli pristaju kako za punije dame, tako i za male grudi. Bez obzira na trendove, moda treba da bude i udobna, pa se trendovi oslanjaju i na praktične bikini ili jednodelne modele.

U nastavku pogledajte koji kupaći kostimi su vredni kupovine ove sezone.

Koji kupaći kostimi su u trendu 2024. godine?

Coquette bikini

Ženstvene nijanse i detalji biće izuzetno popularni. Samo pomislite na koketne mašne, bebi roze tonove i dobili ste coquette trend. Iako ovaj modni stil može izgledati neozbiljno kada je u pitanju odevna kombinacija, kupaći kostimi su nesumnjivo privlačniji i mnogo suptilniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raeann Langas (@raeannlangas)

Tihi luksuz

Popularna estetika tihi luksuz i dalje igra ogromnu mognu ulogu, a sada i kupaći kostimi dobijaju novi izgled. I zaista, šta je tiha luksuzna estetika osim jednostavnih, a efektnih stilova? Klasični crni bikini tipičnog kroja ili jednodelni model sa šik detaljima su zauvek bezvremenski i vredni ulaganja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angwi Tacho (@angwitacho)

Sportski kupaći kostimi

Ako sportski izgled nije bio na vašoj bingo kartici za letnje trendove, pridružite se klubu. Kupaći kostimi moraju ispuniti dva zahteva: da budu privlačni i praktični, pri čemu je ovo drugo mnogo važnije. U ovim stilovima dobijate najbolje od oba sveta. Kupaći kostimi u kojima zaista možete plivati? U trendu su ove sezone, a pristaju i za punije dame.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexis Barber (@alexisbarber)

Boho kupaći kostimi

Era koja se vraća u modu? 70-te godine. U kombinaciji sa povratkom heklanog izgleda, bluza na pruge i farmerki širokog groja, ima smisla da što su boho kupaći kostimi u trendu 2024. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Toni Bravo (@bonitravo)

Bikini visokog sjaja

Od prošle godine, metalik je nastavio da živi na vrhu hijerarhije trendova, pa su i kupaći kostimi visokog sjaja popularni 2024. godine. Od potpuno metalik modela do prigušenih tonova prekrivenih sjajem, ovakvi kupaći kostimi su zabavan način da budete primećeni i vizuelno ističu male grudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoe Honsinger (@zoehonsinger)

Kupaći kostimi u zapadnjačkom stilu

Zajedno sa Bijonse, mnoge druge poznate dame su ispratile zapadnjački stil koji se sada prenosi i na kupaće kostime. Od kariranih i čipkanih modela do animal printa, ovaj trend će biti ogroman 2024. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Arletta (@emma.arletta)

Izvor slike: NeonShot/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate