1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najpopularnije naočare za sunce...

Najpopularnije naočare za sunce 2024. sa Nedelje mode

02. март 2024.

| Miljana Momirović
Ovi modeli će dominirati.

Trendovi sa Nedelje mode otkrili su i koje će se naočare za sunce nositi u 2024. godini. Tako su efektne, a bez napora podižu stajling na viši nivo.

Prošlo je vreme kada su sunčane naočare bile samo praktične i UV zaštita od sunca. Poslednjih nekoliko sezona, naočare za sunce su same po sebi akcentni aksesoar koji i te kako doprinosi stajlingu. Zašto potrošiti nekoliko hiljada dinara za modne komade, kada je par sunčanih naočara sve što je potrebno?

Najpopularnije naočare za sunce 2024.

Nisu nešto na šta morate potrošiti bogatstvo, a naočare za sunce prosto odaju utisak skupocenog izgleda. Nakon istraživanja Nedelje mode za proleće/leto 2024. godine, prestižni modni brendovi su jasno stavili do znanja koji modeli će dominirati. Dobra vest je da Mango, Zara, H&M, Sinsay i drugi imaju najbolji izbor sunčanih naočara koji su prilično pristupačne.

Nastavite da listate do najvećih trendova 2024. godine.

Pilotske naočare za sunce 2.0

Pilotske naočare za sunce su stekle neverovatnu popularnost 70ih godina. Stil je zaista prvobitno dizajniran za pilote ali ubrzo su ga svi želeli. Ove godine su u trendu okviri koji su još veći, pa obratite pažnju kada budete birali model.

Philosophy Pilotske naočare za sunce 2024

Clubmaster sunčane naočare

Clubmaster sunčane naočare su klasični stil naočara koji je uveo Ray-Ban 80ih. Dizajn sunčanih naočara karakteriše prepoznatljiv okvir linije obrva, u kojem je gornji deo okvira deblji i smeliji od donjeg dela. Najbolje ods svega je što pristaju i muškarcima i ženama, pa ih možete deliti sa svojim partnerom.

Saint Laurent Clubmaster sunčane naočare 2024

XXL okviri za naočare

XXL ili jednostavno prevelike naočare za sunce nude veći okvir koji pruža punu pokrivenost oko očiju. Ove sunčane naočare uvek predstavljaju hrabru modnu izjavu. Poznate su po svom glamuroznom i privlačnom izgledu, zbog čega ih toliko poznate ličnosti vole. Veliki okviri za naočare su dominirali još 2000ih, a sada se ponovo vraćaju. Bilo da se radi o zaobljenim okvirima ili četvrtastim naočarima za sunce, ovaj par naočara uvek daje notu sofisticiranosti.

Tom Ford XXL okviri za naočare 2024

Mačkaste naočare za sunce

Sunčane naočare sa mačkastim okvirom odlikuju se uzdignutim spoljnim ivicama koje daju izgled zavodljivih očiju. Ove vintidž naočare za sunce su se nosile 50ih, pa ponovo 70ih godina. Tako zabavne i ženstvne, mačkaste sunčane naočare su popularne i u 2024. godini.

Vuitton Mačkaste naočare za sunce 2024

Sunčane naočare iz 70ih

Sedamdesete su bile decenija koja je prihvatila smelu i eklektičnu modu, a to se odrazilo na naočare za sunce tog vremena. Ako tražite naočare za sunce u stilu 70ih, prema Nedelji mode u trendu su tamna sočiva i okviri sa kornjača printom.

Sunčane naočare iz 70ih

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate