1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Novi ZARA parfem već...

Novi ZARA parfem već postaje opsesija u 2024.

28. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
I košta samo 1.290 dinara.

Sa nestrpljenjem smo ga čekali i evo ga: novi Zara parfem miriše tako neodoljivo, skupo i već je jedan od velikih favorita u 2024. godini.

Neki su ljubitelji svežih mirisa koji podsećaju na detinjstvo ili čist miris sveže oprane posteljine. Drugi preferiraju intenzivnije arome, sa drvenim ili začinskim notama, zbog kojih se osećaju moćno. A opet, tu su i oni koji su fascinirani slatkastom aromom parfema. Ako spadate u ovu poslednju grupu, nastavite da listate da otkrijete novi Zara parfem.

Novi ZARA parfem u 2024.

Kada biramo novi parfem, tražimo mirisne note koje nam prijaju i u kojima se pronalazimo. Istina je da, kada je reč o izboru parfema koji nam se dopada, u igru dolaze mnogi aspekti koji nemaju nikakve veze sa modnim stilom. U nastavku otkrijte koji ZARA parfem je privukao najviše pažnje u 2024. godini.

Zašto su ZARA parfemi toliko popularni?

Ako ste ljubitelji jeftinih parfema koji mirišu skupo, onda su Zara parfemi sigurno bili na vašem radaru. Često su inspirisani skupim parfemima, mirišu sofisticirano i luksuzno, a nisu skupi.

U 2024. godini, Zara je lansirala izbor od pet EDP mirisa koji su vrlo raznovrsni, atraktivni i privlačni. Pogledajte koji je odmah privukao najviše pažnje.

ZARA parfem: Ruby Infusion

Među novitetima izdvojio se i ovaj Zara parfem pod nazivom Ruby Infusion koji obećava da će biti hit tokom proleća i leta 2024. godine. Sa svojim slatkim notama sleza i šećerne vune, stvoren je za ljubitelj slatkastih mirisa.

novi zara parfem 2024

ZARA Ruby Infusion

Među šećernom vunom, prepliću se vanila ili cvetni buket zbog čega ne miriše kao dečiji parfem, već naprotiv – vrlo je ženstven i elegantan. Novi Zara parfem Ruby Infusion već je dostupan na njihovom sajtu, a njegova cena iznosi 1.290 dinara.

Izvor slike: YakobchukOlena/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate