1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako nositi midi suknje,...

Kako nositi midi suknje, a da izgledate damski?

18. март 2024.

| Miljana Momirović
Jedna suknja, pet stajlinga.

Istina je da midi suknje vizuelno smanjuju stomak i ističu figuru ali samo kada se stilizuju na pravi način. U nastavku pogledajte 5 odevnih kombinacija.

S obzirom da su kompromis između midi i maxi dužine, midi suknje su sve češće među damama sa stilom. Zbog čega su najpopularnije? Možda nije moguće dati jedan odgovor jer su tako svestrane. Njihova dužina omogućava da se osećate samouvereno i komforno tokom celog dana. Podjednako dobro izgledaju i sa štiklama i sa patikama. Sve što je potrebno je da ih pravilno kombinujete sa gornjim delom. Pogledajte nekoliko predloga.

Kako nositi midi suknje, a da izgledate damski?

Midi suknja i košulja

Jedna od najboljih ležernih odevnih kombinacija je midi suknja uparena sa overiszed košuljom, kao da je pozajmljena iz ormara partnera. Pamuk, fina vuna ili čak svila – svejedno je. Košulje ušuškane u midi suknje ili vezane u čvor najbolje izgledaju sa suknjama A-kroja ili blago plisiranim modelima.

Midi suknje i blejzer

Aktuelni modeli blejzera su izduženi, a to je tačno ono što je potrebno da midi suknje izgledju još elegantnije. Blago podignite ili zasucite rukave i nosite ga nezakopčanim ili uz kožni kaiš na struku. Važno je da kaiš nije previše tanak, jer će se u suprotnom izgubiti u gustoj teksturi blejzera.

Midi suknja i džemper

Tražimo tanke džempera i rolke koji nemaju naglašenu teksturu i jednostavnog su kroja.  Ako želite da naglasite obline i definišete struk, ušuškajte ugao džempera u suknju ili stavite kaiš.

Sličan izgled možete ponoviti i uz pomoć oversized majice ili je pozajmite od partnera. Ušuškajte je u suknju i zasucite rukave – ovaj kontrast će pojačati ženstvenost. A uvek izgleda i te kako privlačno.

Midi suknje sa kožnom jaknom

Opcija za dame koje žele da pokažu induvidualnost i eksperimentišu sa različitim stilovima: upotpunite prolećni stajling smelom kožnom jaknom. Ispod nje možete nositi bilo šta: od majice do džempera.

Koju obuću nositi uz midi suknje?

Raznovrsnost cipela koje se mogu stilizovati uz midi suknje je takođe prijatno iznenađujuća. Od Mary Jane baletanki i patika do elegantnih čizama i sandal cipela.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate