1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najbolje ležerne odevne kombinacije...

Najbolje ležerne odevne kombinacije za proleće 2024. u kojima svaka žena izgleda skupo

09. март 2024.

| Miljana Momirović
Ovakvi modeli su sve što želimo u novoj sezoni.

Ključ za ležerne odevne kombinacije je udobnost ali sa stilom, laganih materijala i svetlih boja. Pronašli smo omiljene modele za proleće 2024. godine.

Sa dolaskom nove sezone, stižu i popularni modni trendovi koji će istaći stil svake žene. Među njima dominiraju trenč kaputi, mantili i blejzeri, stvoreni za slojevito stilizovanje. Bilo da su u pitanju neutralne ili pastelne boje, čak i jednostavan stajling uz statment jaknu izgleda skupo.

Uz to što je važan osećaj prijatnosti, ove ležerne odevne kombinacije su podjednako privlačne, koliko su udobne. Listajte dalje za Marie Claire favorite ovog proleća koje smo pronašli sa potpisom brenda s. Oliver.

Ležerne odevne kombinacije za proleće 2024.

Stigla je prolećna kolekcija s. Oliver, inspirisana bojama proleća, od kvalitetnih materijala i modernih krojeva. Zakoračite u svet pozitivne ženske energije koja redefiniše pojam ležernosti jer je za s. Oliver udobnost sinonim za stil.

Najbolje što možete uraditi za sebe ovog proleća je da modne komade potražite u s. Oliver radnjama, a ako ste pak neodlučni, u nastavku pogledajte naše predloge iz nove kolekcije.

s oliver prolećna odevna kombinacija trenč kaput  ležerne odevne kominacije teksas jakna za proleće prolećna odevna kombinacija

 

Nastavite da čitate