1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. 3 najpopularnije suknje za...

3 najpopularnije suknje za proleće 2024.

13. март 2024.

| Miljana Momirović
Ovi modeli ne bi trebalo da nedostaju u vašoj garderobi.

Tokom ove sezone, suknje za proleće 2024. nose sve dame sa stilom jer inspirišu da malo više eksperimentišete sa stajlingom, a Nedelja mode to potvrđuje.

Od Njujorka do Pariza, nije postojao grad u kom suknje za proleće 2024. nisu zauzele vrhove na listama modnih trendova. A kako dizajnerske kolekcije imaju svaki model suknje koji se može zamisliti, izdvojili smo modele koji zaista zaslužuju mesto u vašoj prolećnoj modnoj kapsuli.

Maxi suknje

Minimalističke maxi suknje, kakve su bile u trendu 90ih, ponovo dominiraju. Njihova lepota je u tome što se ove suknje za proleće 2024. mogu stilizovati uz sve, od korseta do oversized majica.

maxi suknje

Midi suknje 2024.

Izuzetno elegantna i verovatno najsvestranija od svih modela je suknja u midi dužini. Vrlo se lako stilizuje za svaku priliku uz nekoliko izmena. Jedan od najboljih načina je da pokušate kombinovanje sa tankim džemperom i čizmama do kolena ili uz sandal stikle. Na listu najtraženijih modela je njihova providna verzija.

midi suknje

Mini suknje za proleće 2024.

Suknje za proleće 2024. godine mikro dužine su veliki trend. Kao što je trend „bez pantalona“ stekao popularnost tokom proteklih sezona, sada je vreme za mini suknje. Za ležerniji izgled stilizujte je uz oversized duks ili džemper sa stiklama ili Mary Jane baletankama.

mini suknje

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate