1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kako Kejt Midlton nosi...

Kako Kejt Midlton nosi mini suknje – i izgleda skupo?

16. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Ovo su princezina tri pravila.

Stav o stilizovanju mini suknje je prilično kontroverzan, posebno za dame u četrdesetim godinama. Međutim, Kejt Midlton ih nosi – i ne izgleda vulgarno.

Iz dana u dan, princeza se sve ističe među ostalim članovima kraljevske porodice, što po svojim dobrim delima, preko liberalnih metoda vaspitanja deca, pa do modnog stila. Činjenica je da sve što Kejt obuče, obiđe svet i prikupi simpatije, čak i kada su u pitanju mini suknje. Zašto je to tako?

Kako Kejt Midlton nosi mini suknje?

Neke ljubiteljke mini suknje ih nose prilično često, dok drugi kritikuju neprikladnu dužinu. A ako mislite da stepen odobravanja ili neodobravanja javnosti zavisi od toga koliko su noge otkrivene varate se.

Modni stil Kejt Midlton kritikovan je da je previše konzervativan, a u nekim slučajevima sasvim dosadan – i samo zbog toga se moglo pretpostaviti da će princeza biti kritikovana zbog svoje neprimereno kratke dužine. U stvari, to se nikada dešava – i to zbog načina na koji ih stilizuje.

Mini suknja sa hulahopkama

Najsigurniji trik sa stilizovanje mini suknje je da ih uparite sa hulahopkama. Ciljajte na debele crne hulahopke od 120den koje, za razliku od tankih crninh, značajno smanjuju stepen vulgarnosti. Čini se da ovo princeza i te kako dobro zna.

kejt midlton mini suknja sa hulahopkama

Mini suknje sa štiklama ili čizmama

Još jedna tajna da ne izgledate neozbiljno u mini suknji je da izaberete pravi par obuće. Na primer, ravne čizme ili štikle. Ukoliko se odlučite za čizme, skoro da ćete u potpunosti eliminisati efekat mini suknje. S druge strane, štikle uz mini suknju izgledaju tako ženstveno jer vizuelno izdužuju figuru.

kejt midlton mini suknja sa štiklama

Zatvoreni gornji deo

Da odate utisak dame sa stilom u mini suknji, stilizujte je sa zatvorenim gornjim delom: sako, bluza, rolka ili nešto slično. I uopšte nije važno koja dužina suknje je u pitanju: maxi, midi ili mini. Ovaj trik će pomoći da izgledate skupo i zavodljivo u isto vreme.

kejt midlton mini suknje

Kraljevska dužina suknje

Iako Kejt Midloton nosi suknje prilično često, princeza se drži „kraljevske“ dužine – dlan ispod kolena. Stoga joj se, očigledno može oprostiti i kada nosi mini suknje jer ih nosi sa stilom, iako one direktno krše kraljevski bonton. Šta li ostatak kraljevske porodice misli o ovome, može se samo nagađati.

 

 

Izvor slike: WPA Pool / Pool/GettyImagesEntertainment, Chris Jackson / Staff/GettyImagesEntertainment,

Nastavite da čitate