1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Kako se Kejt Midlton...

Kako se Kejt Midlton oblačila pre udaje za princa Vilijama?

02. април 2024.

| Miljana Momirović
Niko nije očekivao ovakvu transformaciju.

Smele mini suknje i farmerke sa niskim stukom nisu bile ništa strano kada je u pitanju stil Kejt Midlton. A onda je morala svega da se odrekne…

Kada je ušla u kraljevsku porodicu, princeza je postala prava ikona britanskog stila koju prate milioni devojaka širom sveta. Pošto je učila na sopstvenim greškama, njene odevne kombinacije su postale prava inspiracija, kako za Britance, tako i za preferencije pronicljive kraljice. U nastavku pogledajte vremenski liniju njenog stila.

Kako se Kejt Midtlon oblačila pre nego što je postala vojvotkinja i princeza?

Kako se princeza oblačila 2005. godine?

Iako se već uveliko zabavljala sa princom Vilijamom, njene odevne kombinacije su bile i te kako opuštene u ovom periodu. Jedan tipičan primer su farmerke sa niskim strukom, kaiš i bela majica sa košuljom. Sada teško možemo da zamislimo Ketrin u takvoj odevnoj kombinaciji, ali onda je to bila ta formula koju je buduća kraljica druženja nosila najčešće. Istovremeno, aktivno je eksperimentisala sa kantri stilom, jednim od omiljenih trendova britanskih aristokrata.

Kako se princeza oblačila 2006. godine?

Ostalo je još pet godina pre nego što je postala vojvotkinja. Već u ovo vreme počela je aktivno da prisustvuje polo mečevima, zabavi koja privlači Kejt Midlton i sada. Međutim, ranije se princeza pojavila u otvorenijim odevnim kombinacijama.  Omiljena odevna kombinacija jo je bila haljina sa halter kragnom i impresivnom ogrlicom, upotpunjena štiklama. I mada se Kejtine preferencije cipela nisu mnogo promenile, sada ređe dozvoljava sebi haljine sa dubokim V-izrezom.

Kako se Kejt Midlton oblačila 2007. godine?

Sada je nemoguće zamisliti Kejt Midlton u klubu i uz koktel, ali možete uživati u fotografijama njenih izlazaka iz 2007. Sestre Midlton su u februaru provele veče u gradu i posetile koktel bar i klub Mahiki. Za zabavu, Kejt je nosila svilenu haljinu sa printom i impresivnom ogrlicom. Iako je klupski život sada van domašaja Kembridža, ova odevna kombinacija i dalje izgleda elegantno.

Kako se princeza oblačila 2008. godine?

Kejt Midlton sve više prate paparaci, ne daju joj propusnicu, dok se princu Vilijamu ne žuri sa prosidbom. U tom periodu, princezin raspored uključuje sve više događaja na koje je već navikla: polo mečeve, formalne izlaske sa kraljevskom porodicom i konjske trke u Čeltenhamu. Njen stil se praktično ne menja: isti uski kardigani, haljine sa apstraktnim ukrasima i fedora šeširima.

Kako se princeza oblačila 2009. godine?

Jedan od najčešćih ansambala princeze za prisustvovanje venčanjima prijatelja i porodice su klasične haljine od kaputa sa suknjom A kroja, tako da njena ljubav prema konzervativnim odevnim kombinacijama nije samo posledica kraljičinog uticaja.

Kako se Kejt Midlton oblačila 2009. godine?

Na kraju 2010. godine usledio je dugo očekivani trijumf Waity Katie, kako su joj dali nadimak Britanci jer je predugo čekala na prosidbu: par je podelio vest o njihovoj veridbi i predstojećem venčanju. Vojvotkinja intuicija nije propala, pa se tokom cele godine pojavljivala u odevnim kombinacijama kojima kraljevska porodica definitivno neće moći da pronađe mane. Međutim, takva želja da izgledate konzervativno nije samo mandat kraljevske porodice, već i stil koji, kako je kasnije postalo očigledno, zaista najviše privlači Kejt Midlton.

 

Izvor slike: Clive Mason / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate