1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Odevne kombinacije za prohladno...

Odevne kombinacije za prohladno vreme u aprilu 2024.

18. април 2024.

| Miljana Momirović
Kao stvorene za nagli pad temperature.

Ni kiša, ni oblaci vas neće sprečiti da izgledate otmeno. Ove odevne kombinacije za prohladno vreme u aprilu 2024. su i tople i moderne.

Istina je da bi najradije stilizovali prolećni stajling ali niske temperature su imale drugačije planove. Srećom, pripremili smo pet različitih izgleda koji će se uklopiti u bilo koji stil ili priliku. Za prelazni period je ključno slojevitno oblačenje, a baš je o tome reč u nastavku.

Odevne kombinacije za prohladno vreme

Obucite kardigan

Koliko puta se desilo da ste zamislili jednu odevnu kombinaciju ali se isprostavilo da ste precenili vremensku prognozu. Nikakav problem: kardigan može biti rešenje. Stilizuje se bez greške uz gotovo svaki modni komad, a u svakom trenutku ga možete skinuti ukoliko postane toplo.

Monohromatske sive odevne kombinacije za prohladno vreme

Pre nego što prigrlimo pastelne tonove, vredi imati na umu da je, prema modnim dizajnerima, jedna od najpopularnijih boja za proleće/leto 2024. siva. Ne plašite se, monohromatski stajling u sivoj boji uvek izgleda otmeno i kao da ste se dodatno potrudile oko svog izgleda. Uparite kaput, džemper i košulju sa mini suknjom i hulahopkama za odevnu kombinaciju sa stilom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Venetia Alia (@veneti.a)

Haljina i džemper

Odevne kombinacije za prohladno vreme ne moraju da se svode na pantalone. Možete nositi i midi ili maxi haljine, posebno ako se sređujete za kancelariju ili formalnu priliku. Jednostavno obucite džemper preko za elegantan slojeviti izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Storm Reid (@stormreid)

Crveno-roze odevne kombinacije za prohladno vreme

Dobitna kombinacija boja za proleće i leto 2024. je crveno-pink. Čak i kada je prohladno vreme, takav stajling će uneti dozu radosti i dobre energije. Ove boje se dobro slažu jedna sa drugom ali i sa basic tonovima, kao što su crna, bela, bež ili grafitna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abby Bible (@theabbybible)

Neka bude udobno i toplo

Ponekad je najbolje držati se osnove, posebno kada su u pitanju odevne kombinacije za prohladno vreme. Zadržite basic stajlong koji se sastoji od udobnog kardigana, plisirane suknje i Mary Jane baletanki koje su jednostavne i udobne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NNENNA 🧚🏾 (@nnennaechem)

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate