1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Patike sa platformom Dženifer...

Patike sa platformom Dženifer Lopez će vladati u 2024.

17. април 2024.

| Miljana Momirović
Model godine.

Poznato je da Dženifer Lopez preferira ležerne odevne kombinacije, a njene nove patike sa platformom su tako udobne, a privlačne.

Od početka 2024. godine, pevačica ne prestaje da iznenađuje sa svojim stajlingom. Prvo Schiaparelli revija i nova mikro bob frizura, a onda i mob wife izgled inspirisan 2000-tim. Danas Dženifer Lopez kombinuje povratak patika sa platforomom sa svojim klasičnim opuštenim stilom.

Šta su patike sa platformom?

Patike sa platformom su izrazito popularan komad obuće u 2024. godini u kojoj je akcenat na udobnosti. Ovakav model patika dodaje visinu bez žrtvovanja komfora zbog čega su savršeni izbor za urbani izgled. Veoma lako se stilizuju sa različitim odevnim kombinacijama, što ih čini prilično svestranim.

Kako Dženifer Lopez nosi patike sa platformom?

Džej Lo je u utorak, 16. aprila, krenula na trening u sportskom stajlingu zelene boje. Helanke u zelenoj boji i pufer jaknu boje žalfije stilizovala je uz Gucci naočare za sunce sa šumskozelenim sočivima. Nezaobilazna Hermès Himalayan Croc Birkin torba i zlatni nakit su upotpunili njen izgled. Ali komad koji je privukao najviše pažnje su njene On Cloudtilt x Loewe patike sa platfromom.

Ovo okretanje ka ležernom, ali uzvišenom oblačenju u skladu je sa temom njenog povratka na scenu, njene prve turneje u poslednjih pet godina. Sve više viđamo stajlinge „Jenni from the Block” sa potpuno transparentnim izgledom uoči turneje „This Is Me…Now”, koja je nedavno rebrendirana kao serija „najvećih hitova”.

 

Izvor slike: Matt Winkelmeyer / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate