1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Ariana Grande poručila: Vidimo...

Ariana Grande poručila: Vidimo se u zatvoru!

28. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Da li su stvarno preterali?

Činjenica je da sve što je najbolje prvo postane popularno na društvenim mrežama ali Ariana Grande sada zbog toga ima problem.

U intervjuu za Zach Sang Show, 30-godišnja pevačica otvoreno je govorila o tome kako je njena muzika procurila na TikTok, uključujući i njenu pesmu Fantasize.

Kako je Ariana Grande reagovala na krađu pesme?

„Pre nego što sam počela sa snimanjem za Wicked, nekoliko studijskih sesija koje sam radila, sada su širom TikToka, hvala vam puno“, rekla je Ariana Grande, pre nego što je poručila:“Vidimo se u zatvoru , bukvalno.“

Objasnila je da su pesme zapravo napisane za neimenovanu TV emisiju, a ne za nju.

„Dakle, Fantasize izlazi — ‘izlazi’ – suludo, ukradena je. Izlazi? Lopovi, pirati, ilegalci. Platiću vam više da je sklonite, da je vratite“, rekla je uz smeh.

„Ali fanovima se to dopalo, a ja sam rekla: a) svi ste vi apsolutni licemeri, i b) to je ludo! Tako je otrcano!’ Ali u redu je. Uzela sam belešku i na neki način im dala moju verziju na albumu. Rekla bih da postoji“, rekla je ona.

„Sada su veoma različite — pa je i to uzbudljivo“, rekla je voditelju o novoj muzici.

Da li Ariana Grande podržava AI muziku?

Na pitanje  da li je čula pesme koje su napravili fanovi koristeći verziju sopstvenog glasa sa veštačkom inteligencijom, zvezda je ostala neimpresionirana: „Da, šta radimo? Zašto? Mrzim to“.

Prošlog meseca, dvostruka dobitnica Gremi nagrade podelila je zvanični remiks pesme Yes, And? koja je preplavila društvene mreže. Novi album nas očekuje 8. marta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Izvor slike: Jason Kempin / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate