1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Sloboda Mićalović oduvala 50...

Sloboda Mićalović oduvala 50 svećica sa torte

26. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Ko bi rekao da je toliko prošlo?

Nakon 16 godina pauze, predstava Tre Sorele se ponovo našla na sceni. Zajedno sa glumačkom ekipom, Sloboda Mićalović je proslavila 50. izvođenje.

Kada se 2020. godine vratila sa novim kostimima i u obnovljenom ruhu, predstava Tre Sorele se, čini se, još više dopala publici. Glumica je sinoć proslavila 175. igranje predstave, dok je, nakon povratka u pozorišta, ovo bilo 50. izvođenje.

Sloboda Mićalović u predstavi Tre Sorele

Tri sorele Nera, Roza i Bjanka su i dalje ostale Nataša Ninković, Sloboda Mićalović i Ana Franić, ali dečko koji unosi nov dah u njihove živote Damjan – nije. Tu je ulogu nekad tumačio Andrija Milošević, a od 2020. godine je tu Aleksandar Radojičić.

Podsetimo se, novi režiser predstavlje Tre Sorele, Milan Karadžić u to vreme je izjavio:

„Osnovni motiv ženskog angažmana ostao mi je intrigantan u ovom komadu. Šta ako to nije pobuna mladosti, šta ako je to zapravo konstanta, večno traganje za srećom ma koliko opasno to bilo. Zato sam, svesno, ostavio junakinje onakvima kakve jesu, ali sam im dodao breme godina i suprotstavio ga izazovu muškarca koji ima mladost onakvu kakvu su one imale, ali je nikada nisu iživele. Udaljujući se od pomalo izraubovanog „žala za mladost“, usmerio sam fokus ka pravu, a možda i ljudskoj obavezi, da pronađe komad sreće bez obzira na to kada se to događa, pa makar to bio i samo privid“, rekao je tada.

Sloboda Mićalović proslavila 50. izvođenje obnovljene predstave

Juče je glumačka ekipa, zajedno proslavila 50. izvođenje predstave u novom izdanju. S druge strane, prvobitna postava Tre sorele obeležila je 175. igranje.

Glumica je na svom Instagram profilu objavila video na kom se vidi kako zajedno sa kolegama duva svećice na torti sa brojem 50.

„50-to izvodjenje ,,Tre Sorelle“ sa @radojicic_aleksandar a naše 175-to“, napisala je Sloboda Mićalović.

 

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages