Džej Lo prošetala stajling iz budućnosti i ostavila svet bez daha

08. децембар 2023.

| Snežana Ilić
Dženifer Lopez u impresivnom futurističkom izdanju

Kako će izgledati moda u dalekoj budućnosti? Da li će pistama umesto manekenki šetati roboti?

Doduše, nešto slično tome već smo viđali na proteklim nedeljama mode, a pre neko veče korak dalje napravila je i Dženifer Lopez.

Dženifer Lopez

Photo by Charley Gallay/Getty Images for ELLE

Zanosna pevačica i glumica konsultovala se sa stilistima i odlučila da sve na gala događaju Elle 2023 Women u Los Anđelesu ostavi bez teksta. Uspela je. U tome joj je pomogao metalik top koji je čak i Bena Afleka bacio u senku.

Dženifer Lopez u seksi donjem vešu – Diva oduševljava mladolikim izgledom

Futuristička kreacija sa potpisom singapurske dizajnerke Grejs Ling sastoji se od duge crne suknje visokog struka i topa koji je mnoge podsetio na oklop Robokapa. Iako interesantan, komad joj je zadavao dosta problema.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dok je mirno stajala pred fotoreporterima sve je bilo u redu, ali svaki put kada bi napravila neki pokret rizikovala je da joj ispadnu grudi. Pri tom su leđa bila potpuno otvorena.

Ovakav stajling čak je i za prezgodnu Džej Lo bio veliki izazov. No, svaka čast na hrabrosti da ga ponese. I da ne zaboravimo na njene godine, a ima ih već 54.

Dženifer Lopez

Photo by Kevin Winter/Getty Images

Autfit su kompletirali dugi nokti, klač i minđuše u obliku krokodila. Kreacija je, inače, deo kolekcije Grejs Ling za naredno proleće i leto, a Dženifer je imala čast da je premijerno ponese.

Izvor slike: Kevin Winter/Getty Images