Odeća „žene mafijaša“: Iskopirajte najkontroverzniji trend koji je osvojio internet

04. фебруар 2024.

| Jelena Mladenović
Uzbudljiva estetika žene mafijaša postaje najmoderniji trend godine.

Stil žene mafijaša osvojio se svet, a na internetu kruže snimci devojaka koje su oživele ovu modu

Sve što je bilo popularno prošle godine, ove godine demantuju modne ličnosti širom sveta.

„Tihi luksuz“, hvaleći minimalizam i skromnost, i estetiku Clean girl, pozivajući na odustajanje od šminke i brigu o svom telu, srušili su se u trenu čim je blogerka Kajla Trivijer u svom videu izjavila da je era gotova.

Snimak se proširio svim društvenim mrežama, a sada je svaka devojka poželela da postane seksi i nepristupačna žena, prenosi marieclaire.ru.

Da biste iskopirale ovaj popularniji stil, trebalo bi da budete inspirisani isključivo filmovima i TV serijama o mafiji: „Dobri momci“, „Kum“, „Lice sa ožiljkom“, „American Hustle“, „Kazino“, „Sopranovi“ .

Modernim devojkama se toliko dopao stil heroina da je estetika imala svoj hashtag mobwife.

Po čemu se trend žene mafijaša razlikuje od svih prethodnih?

Namerni luksuz

Vredi napomenuti da estetika populariše samo garderobu mafijaških žena, ali ne i njihov karakter i postupke.

Ako su nas svi dosadašnji trendovi pozivali da napustimo tešku kozmetiku, vulgarne haljine i masivni nakit, onda nas ovaj, naprotiv, tera da govorimo o luksuzu i blagostanju samo svojim izgledom.

Šta je to mob wife trend za kojim su svi poludeli?

Stoga se ovoga puta čini da garderoba „vrišti“ svakim detaljom o tome kakva je žena pred nama.

Krzno

Krzneni kaput ponovo postaje glavni igrač u svetu mode, jer je bio glavni znak bogatstva i luksuza u eri trenda prirodnog krzna u prošlom veku.

Danas većina modnih ljubitelja to može priuštiti, preferirajući modele od prirodnog krzna, ali i ona veštačka mogu izgledati skupoceno.

Naoružajte se svime što možete pronaći u buticima, starinskim radnjama i preprodajama.

Haljine sa krznenim kragnama poput Kendal Džener, kapute od krzna kao Emili Ratajkovski i lepršave čizme poput Kajli Džener.

Animal print

Ako gledate Soprano, videćete da su leopard print i tigrove pruge znak luksuza u seriji – ništa manje.

Prva stvar na koju treba obratiti pažnju je kvalitet stvari. Ako nosite leopard print, izaberite debele stvari: kabanice, kapute, jakne, suknje ili pantalone.

Štampa treba da bude mala, inače velika boja neće pretvoriti vaš izgled ni u mafijašku ženu ni u elegantnu devojku.

@trovlov Heard we’re in our mob wife era #mobwife #mobwifeaesthetic #outfitideas #styleinspo #nycinfluencer ♬ Mob Wife Energy Activate – The Sweet Paisana

Zlatni nakit

Ništa neće izgledati tako luksuzno u kombinaciji sa leopardom i krznom kao zlato. Što su ukrasi na mafijaškim suprugama bili svetliji, veći i uočljiviji, one su sebe smatrale jačim. Na kraju krajeva, takve žene nisu smele da pokažu svoju slabost i ranjivos

Prstenje, tvrde ogrlice sa kamenjem, mnogo velikih narukvica u duhu drevnih kraljica i, naravno, velike minđuše sa dijamantima, učiniće da se vaš sjaj vidi izdaleka.

Crna odeća važi za najelegantniju, a domaće zvezde je obožavaju

Crna boja

Bez obzira šta neko kaže, crna boja odeće uvek izgleda kao dobitna. Sve torbe i cipele na svetu će joj odgovarati, što znači da će odgovarati apsolutno svakoj ženi. Međutim, ne koriste svi najskuplju kombinaciju.

Žene mafijaša znaju da će crna odeća sa krznom, kožom ili životinjskim printom izgledati besprekorno sa zlatom – evo glavne stilske tehnike koju vredi naučiti kao mantru

Izvor slike: Photo by Central Press/Getty Images